I

LOVE

BEING

MY

OWN

BOSS!

Dacă vrei și tu, tot ce trebuie să faci este să îmi trimiți prin virament bancar 999 Lei și vei primi de la mine mega secretul ce te va face bogat peste noapte!

HEI! HEI! HEI! Am glumit cu asta! Sper că te-ai prins totuși, iar dacă nu, chiar îmi pare rău pentru tine și păzea când vin email-urile alea SPAM de tipul:

Salut sunt John din Noua Zeelandă și am nevoie de un cont bancar din Europa în care să trimit 100.000 de euro. Nu e o glumă și tu vei primi 20.000 de euro comision pentru că ai intermediat afacerea. Trimite-mi datele cardului tău să economisim timp.

Totuși ce e de făcut dacă ai un job și vrei să fii liber profesionist sau să îți deschizi propria afacere?

Pasul 1:  Să citești niște cărți super care îți vor deschide orizonturile și îți vor arăta lumea în care ești pe cale să pășești, modelându-ți mintea pentru a fi compatibilă cu acea lume.

Primele 3 cărți ce trebuie să le comanzi acum pentru a nu mai pierde încă un an din viața ta stând pe loc sunt următoarele (după ce le-ai citit, revino și îți mai dau câteva).

  1. Tată bogat, tată sărac
  2. Cine mi-a luat cașcavalul
  3. Cel mai bogat om din Babilon

Pasul 2: Fă-ți un plan pentru ceea ce urmează să faci. Nu îți poți da demisia și să începi pe cont propriu fără să ai o alternativă în spate sau niște economii. Dacă te poți baza încă pe ai tăi, în sensul de a locui cu ei (cum o fac eu) va fi mai ușor pentru că vei putea să te dedici întru totul dezvoltării business-ului și nu trebuie să ai grija chiriei, cheltuieli etc. (cel puțin acestea nu îți stau pe cap).

Pasul 3: Execută planul! Dă-ți 3 luni de test pentru a testa sistemul tău și pentru a vedea dacă poți face bani suficient ca să supraviețuiești în primă instanță. Dacă ești mai curajos sau mai nebun, poți sări peste partea cu ”3 luni de test” (eu unul nu am sărit și nu recomand)

Pasul 4: Dă-ți demisia! Ia-ți viața în mâini și trage tare! Lucrează! Învață! Lucrează! Învață! Get laid sometimes! Lucrează! Învață! Și uneori mai ia-ți o pauză scurtă în care poți să mai dormi 😀

Valorifică-ți timpul la maxim! Asta am învățat în ultimul an pe cont propriu: timpul e limitat!

Just Do It!!!

P.S. Congrats Bogdan pentru decizia de astăzi și numai bine te motivezi să umplii blogul cu materiale pe care să le citesc 😀

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)