Jordan Belfort sau Adevăratul Lup de pe Wall Street, are o filozofie aparte despre succes. Chiar dacă tinerețea sa nu a fost condimentată cu suficientă etică, și-a format o adevărată psihologie despre vânzări și succes (pe care o va prezenta în 18 noiembrie 2014 la București într-un curs de vânzări) ce inspiră și ajută zeci de milioane de oameni din lumea întreagă.

Din celebra sa carte The Wolf of Wall Street, am extras 10 învățături / citate motivaționale care cu siguranță te vor inspira dacă te afli și tu în lunga călătorie spre succes și bogăție.

jordan-belfort-lupul-wallstreet

1. Cred în imersiunea totală în ceea ce fac. Dacă vrei să fii bogat, trebuie să-ți programezi mintea să fie bogată. Trebuie să uiți toate gândurile care te făceau sărac și să le înlocuiești cu altele noi – gânduri de bogăție.

2. Singurul lucru ce stă între tine și țelul tău este povestea de rahat pe care continui să ți-o spui, adică toate acele motive pentru care nu poți reuși ceea ce ți-ai propus.

3. Nu contează ce s-a întâmplat în trecut cu tine. Tu nu ești trecutul tău. Ești toată acea sumă de resurse și de aptitudini ce te reprezintă iar aceasta este fundația pentru orice schimbare.

4. Cea mai ușoară metodă de a face bani este să creezi ceva de o așa valoare încât toți să își dorească. Începe chiar acum să creezi valoare și banii voi urma să apară și ei, automat.

5. Dacă vrei să fii bogat, nu renunța niciodată. Oamenii au tendința de a renunța. Dacă ești perseverent, te vei situa în fața majorității oamenilor. Cel mai important este că vei învăța. Oricând există posibilitatea de a eșua dar asta nu e din cauză că tu ești un ratat. Motivul adevărat este că nu ai învățat suficient. Fă lucrurile diferit de fiecare dată. Într-o bună zi le vei face corect. Eșecul este prietenul tău.

6. Când îți trăiești viața după standarde sărace, vei afecta pe toți cei care se intersectează cu tine, în mod special pe cei ce-i iubești.

7. Oamenii de succes sunt 100% convinși că ei sunt creatorii propriului lor destin. Ei știu că lucrurile nu au loc întâmplător și că ei crează circumstanțe, mai ales dacă circumstanțele în care se află sunt de rahat.

8. Câștigătorii folosesc fraze care încep cu ”Trebuie să fac” și ”Voi face”.

9. Acționează ca și cum ești un om bogat, deja bogat, și cu siguranță vei deveni bogat. Acționează ca și cum ai avea o încredere absolută în tine și oamenii cu siguranță vor avea încredere în tine. Acționează ca și cum ai avea o experiență desăvârșită și oamenii vor urma sfatul tău. Acționează ca și cum deja ai un succes nemaiîntâlnit și cu siguranță, la fel ca și mine, vei avea succes!

10. Dacă vei oferi oamenilor un ”de ce” suficient de bun, mereu vor găsi o cale pentru ”cum”.

Dacă ți-au plăcut citatele trebuie neapărat să citești cartea lui Jordan, The Wolf of Wall Street, pentru că e absolut genială! Vei înțelege multe din principiile sale, ce anume la motivat ca să construiască o companie de sute de milioane e dolari și cel mai important… cum naiba reușește să vândă atât de ușor!

click aici pentru detalii despre carte ➤

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)