Există numeroase avantaje pentru a lucra de acasă, online, ca freelancer. Fie că lucrezi pe Fiverr, oDesk sau alte platforme, ca freelancer ai o libertate deplină  pe care o poți folosi pentru a evolua foarte rapid pe toate planurile, asta dacă ești un om ordonat, hotărât și perseverent (virtuți care se dezvoltă).

Care sunt principalele motive pentru a începe să lucrezi pe cont propriu online ca freelancer?

  1. Vei avea mai mult timp liber.
  2. Lucrezi din confortul casei tale.
  3. Îți faci programul cum vrei.
  4. Nu ești nevoit să te trezești în fiecare zi la 5-6 pentru a te pregăti să pleci la serviciu (e recomandat totuși să o faci dacă vrei să ai o creștere mai rapidă).
  5. Ai un control mai bun asupra veniturilor tale și poți crește cât de mult îți dorești, în limita timpului disponibil de lucru (îți poți face salariul pe o lună în doar câteva zile – been there, done that).
  6. Cunoști oameni din toate colțurile lumii.
  7. Îți dezvolți abilitățile de vânzare și negociere.
  8. Înveți lucruri noi și ai șansa să te specializezi în profunzime în domeniul tău.
  9. Poți lua pauze când vrei.
  10. Dacă vrei ca într-o zi să îți iei liber nu trebuie să dai explicații nimănui (înafară de tine).

Ca orice lucru nou pe care îl începi, durează și va trebui să fii perseverent. Se zice că în online nu eșuează decât cei care renunță prea devreme. Toți cunoscuții mei care au început să lucreze online ca freelanceri, câștigă bine și sunt mulțumiți de toate avantajele pe care acest mod de viață le aduce.

Îți recomandă începi să lucrezi pentru început pe Fiverr.com și chiar îți recomand să citești câteva lucruri pe care trebuie să le știi atunci când începi să lucrezi pe Fiverr.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre orice în legătură cu acest subiect, te invit să îmi lași un comentariu mai jos și îți voi răspunde cu plăcere 🙂

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x