milionar-bani

Am primit un email cu niște idei interesante despre cum pot deveni milionar – cel puțin eu când văd titluri de genul, imediat casc ochii și citesc. Poate o să scriu cândva și despre asta dar momentan vă las cu sfaturile lui Chris Record (sursa).

  1. Într-o economie de piață liberă, oricine poate face câți bani dorește.
  2. Mediul din care provii, educația sau IQ-ul sunt toate irelevante când vine vorba de a câștiga bani.
  3. Cel mai rapid mod pentru a face bani este rezolvarea unei probleme. Cu cât este mai mare problema, cu atât faci mai mulți bani.
  4. Nu asculta pesimiștii care îți spun că viața este o luptă grea, că ar trebui să te liniștești și să te mulțumești cu ceea ce ai.
  5. Așteaptă-te să faci mai mulți bani. Ca să reușești asta, trebuie să gândești la nivel mare: $100.000, $500.000 și de ce nu, $1.000.000?
  6. Încetează cu frica și cu mentalitatea de om sărac. Începe să vezi toate părțile bune ale banilor: libertate, oportunități, posibilități și abundență.
  7. A fi bogat nu e un privilegiu. A fi bogat e un drept. Dacă creezi foarte multă valoare pentru ceilalți, ai dreptul să fii atât de bogat pe cât îți dorești.
  8. Nu aștepta barca de salvare. Nu vei fi descoperit, nici salvat și nici îmbogățit de vreo forță exterioară. Dacă vrei o mulțime de bani, construiește-ți propriul vapor. Nimeni nu vine la salvare.
  9. Încetează să te mai îngrijorezi că rămâi fără bani și concentrează-te pe cum să faci mai mulți. Mereu temându-te legat de bani nu e o viață prea bună. În loc să te îngrijorezi legat de bani, mai bine visezi la ei și cum să-i faci.
  10. Încetează să mai spui că a deveni bogat nu ține de tine și că nu ai suficient control. Adevărul e că a face bani ține 100% de tine, e o muncă de interior.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)