Citește partea a 2-a a sfaturilor pentru învingători de la Robin Sharma.

#21. Spune ”îmi pare rău” atunci când trebuie. Spune ”mulțumesc” profund, cu seriozitate.

#22. Amintește-ți că recunoștința este antidotul mizeriei și suferinței. Neurotransmițătorii, precum dopamina, serotonina și noradrenalina se ”depozitează” în creierul tău. Te vei simti mai fericit, mai puternic, mai viu și gata să te ridici la un nivel remarcabil.

#23. Ai încredere în faptul că singura părere care contează este părerea ta despre tine însuți.

#24. Nu te mai compara cu ceilalți. Este o modalitate foarte bună de a distruge încrederea și de a diminua performanța. Există un singur TU pe planetă astăzi. Ai fost construit pentru a uimi / străluci și conceput pentru a inspira.

#25. Nu-ți pierde curiozitatea excepțională. Doar privește un copil: ochii lor sclipesc datorită minunii pe care o văd. Pierde asta și ai pierdut totul.

#26. Fă o înmormântare pe viu acum, pentru o înțelegere profundă a ceea ce va fi cel mai important în ultima ta zi. Aplică apoi tehnicile de inginerie inversă, ca să începi să trăiești în acest fel astăzi.

#27. Dezvoltă un accent monomaniacal pe contribuția cu masive cantități de valoare, ingeniozitate și frumusețe asupra cât mai multor persoane posibile. Persoana care ajută cei mai mulți oameni, câștigă.

#28. Îngrijește-te până și de cele mai mici detalii. Micile îmbunătățiri, rafinări făcute în mod constant se vor împleti într-o experiență de neuitat a utilizatorului. Și eu si tu lucrăm, deopotrivă, pentru a depăși așteptările clienților.

#29. Când vezi pe cineva exercitând un job de primă clasă, nu da înapoi. Dă frâu liber aprecierii. Împărtășește-ți fascinația și spune-le acelor persoane că sunt grozave. Vei schimba lumea în acest fel.

#30. Amintește-ți că oamenilor morți nu le pasă de monumente. Mai bine concentrează-te pe producerea de capodopere și pe a fi incredibil cât ești în viață, decât să-ți petreci mult timp axându-te pe moștenirea ta.

Citește partea a 4-a a sfaturilor pentru învingători de la Robin Sharma.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)