Citește partea a 3-a a sfaturilor pentru învingători de la Robin Sharma.

#31. Ia la cunoștință faptul că succesul aparține celor care învață, cresc și studiază. Educația este inoculare împotriva dezintegrării.

#32. Momentul în care simti că vrei să renunti este timpul momentul de care ai nevoie pentru a continua. Perseverența reprezintă combustibil pentru geniu și alimentează geniul. Pietrișul creează campioni.

#33. Dezvoltă-ți singularitatea concentrării. Simplitatea naște măiestrie iar genialitatea se referă la curajul pe care îl ai de a spune nu.

#34. Adversitatea conduce la oportunitate. O problemă devine o problemă doar atunci când este văzută ca o problemă.

#35. Asociații tăi îți determină succesul. Ești una cu conversatiile tale. Petrece timp cu oameni care îți arată ce este posibil versus cei care îți diminuează talentul.

#36. Umple-ți viața cu artă. Mergi la Capela Sixtină. Petrece timp la MoMA (Muzeul de Arte Moderne). Vizitează galeria de artă modernă Tate Modern. Fiind înconjurat de opere și lucrări mărețe, vei ajuta la trezirea instinctului tău inspirațional.

#37. Lasa-i pe toți ce-i cunoști mai buni decât i-ai găsit. Fii omul care încurajează și vede potențialul celorlalți.

#38. Rămâi fidel celor mai îndrăznețe idealuri ale tale. Cei încrezători – nu cei cinici – vor schimba lumea.

#39. Fii iubitor! La final, fiecare dintre noi ne vom dori să ne fi păsat mai mult, să fi fost mai serviabili și să fi râs un pic mai tare.

Citește partea 1 a sfaturilor pentru învingători de la Robin Sharma.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)