harv eker webinarHarv T. Eker, autorul cărții Secretele minții de milionar, a ținut un webinar în 12 aprilie 2016, la ora 10 seara. Am fost rupt de oboseală după o zi plină și multă umblătură, cât pe ce să zic că mă bag în pat să dorm, dar m-am ținut pe poziții și mi-am promis că rezist.

Am notat câteva idei cheie pe care vreau să le rețin din webinarul ăsta. Majoritatea îmi/îți sunt deja cunoscute, dar totuși nu strică o reamintire. Oricum, e una când vezi live pe cineva că îți transmite o idee și alta când o citești.

Ideile sunt următoarele:

  1. Deține propria afacere! Doar având propria afacere poți să devii bogat. E singura cale!
    A fi angajat și a fi bogat nu merg împreună! Nu mai pune limite pe veniturile tale. E în regulă să testezi mai multe afaceri ca să îți dai seama ce vrei cu adevărat și ce ți se potrivește
  2. FOCUS, FOCUS, FOCUS! Ai nevoie de multă energie ca să pornești o afacere așa că nu ți-0 disipa concentrându-te pe mai multe idei simultan. Lucrează la o afacere și concentrează-ți toată energia pe ea. După ce devii bogat te poți concentra și pe alte idei de afaceri pentru că afacerile pe care le deții deja funcționează fără tine.
  3. Fă ceea ce iubești să faci. Entuziasmul este cel mai important factor în vânzări. E energia pe care o transferi clientului!
  4. Eu sunt rădăcina succesului meu. Afacerea crește până la nivelul antreprenorului. Dezvoltă-te continuu și fii responsabil pentru rezultatele tale. Responsabilitatea asta te eliberează și îți deblochează potențialul.
  5. Ca să fii plătit foarte bine trebuie să fii foarte bun. Ești cel mai bun din domeniul tău? Fii un maestru în afacerea ta. Se spune că ai nevoie de 10.000 de oră de învățare și practică pentru a fi un maestru într-un domeniu. Învață să fii bun la afaceri în general, dar și în afacerea/nișa ta. Sunt două chestiuni diferite și trebuie tratate independent.

Iar un sfat de final de la Harv: dacă tot ai de gând să muncești din greu, măcar asigură-te că devii bogat făcând asta. Cu cât mai repede, cu atât mai bine 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)