Cel mai important aspect ca și Freelancer care vrea să facă bani este să iasă în față și să spună clar ceea ce are de oferit, ce știe să facă cel mai bine.

Al doilea aspect este un sfat vital și anume concentrează-te pe ceea ce ai ales să faci atunci când rezultatele încep să apară și devii din ce în ce mai bun.

Foarte important este faptul că uneori e posibil să îți scadă volumele de lucru. În loc să stai să te plângi, așteptând să îți pice din cer clienți, mai bine te concentrezi pe dezvoltare; adică pune-te și caută noi servicii ce ți-ar plăcea să le oferi sau investește în promovarea ta, în imaginea ta.

În Academia de Fiverr am inclus o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta realmente să faci ca un număr cât mai mare de clienți să vină la tine (chiar și de la concurență) și bineînțeles să faci clienții să se întoarcă să mai comande.

Probabil că cel mai important sfat pe care ți-l pot da este să pari real! Poate sună banal sau sec dar imaginează-ți că mergi la piață ca să cumperi un borcan cu miere. Ai 2 variante, 2 apicultori. Unul dintre ei are o șapcă în cap pe care și-o trage pe ochi, abia că i se vede fața și cel de-al 2-lea te privește demn în ochi și se prezintă.

E evident că vei avea mai multă încredere să cumperi de la cel de-al 2-lea. La fel e și în Freelancing. Dacă nu prezinți încredere, nu vinzi. Pe Fiverr poți încărca un video de prezentare în care tu să vorbești, să prezinți serviciul tău. Cum faci un video care să vândă? Vei învăța tot în Academia de Fiverr.

Poate un ultim sfat, dar la fel de important este: începuturile pot fi mai grele până te acomodezi și începi să prinzi tot ce înveți în Academia de Fiverr dar important este să nu renunți. Gândește-te că va veni ziua în care vei avea atât de multe comenzi încât va trebui efectiv să refuzi clienți noi sau să îi amâni. Cu siguranță vrei să ajungi acolo așa că nu mai zăbovi și acționează.

În ultimul an și ceva, de când am început acest blog, am tot motivat oamenii să facă tot felul de lucruri. Concluzia mea este că toată dezvoltarea personală din lume, toată motivația și tot pozitivismul sunt egale cu zero dacă nu te pui și lucrezi, dacă nu acționezi. Vorba lui Lorand Soares, trebuia să fii un drogat dacă tot te motivezi și nu faci nimic.

Ceea ce ai în mână astăzi, depinde de ceea ce ai făcut ieri. Ceea ce vei avea în mână mâine depinde de… mă opresc aici; cred că ai prins ideea. JUST DO IT!

Te aștept pe Academia de Fiverr!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x