Prin martie 2014 mă apucam de alergat cu scopul de a mă debarasa de kilogramele în plus, așa că m-am dus la primul magazin de încălțăminte sportivă care mi-a ieșit în cale. În goana mea spre a cumpăra ceva de încălțat rapid și ieftin, am dat peste Nike Revolution, un model sport care era la ofertă, reduși fiind cu vreo 50%.

Nu am fost adeptul încălțărilor de firmă niciodată și mi se părea oarecum normal ca o pereche de pantofi să reziste în medie vreo 6 luni pentru că asta e viața, calitatea nu oricine și-o permite și până să apară mall-urile nu prea am găsit pantofi de firmă.

Ultima pereche de pantofi de alergat, au fost niște teniși noname, de care am tras până când talpa s-a dus cu totul, asta din cauză că m-am ambiționat să văd cât de mult poți uza o pereche de pantofi și pentru că nu sunt nici foarte generos la cheltuiala pe îmbrăcăminte / încălțăminte.

Am luat până la urmă acea pereche redusă de Nike Revolution și chiar și azi, după jumătate de an, își fac treaba. Am alergat peste 500 de KM prin toate condițiile meteo și de teren: ploaie, soare (îi țin în soare fără stres toată ziua), alergare pe iarbă și asfalt (chiar am participat la crosul Aradului cu ei), iar acum aștept să vină iarna ca să îi duc și prin zăpadă. Vreau să-i duc la 1000 de KM, iar dacă rezistă Nike devin eroii mei personali.

Mulțumesc Nike pentru o pereche de pantofi de alergat care m-au slujit până acum 500 de KM. Mai departe vorbim la 1000 de KM 🙂

500km nike revolution

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)