În 27 martie 2014 începusem să iau mișcarea mai în serios, în vremuri care se cereau ”alergate” din pricina celor 92 de kg pe care le aveam atunci. Cât de mândru am fost după ce am alergat recordul vieții mele 3.5 KM și am decis să alerg până la finalul anului 500 KM.

Ca am ales să mă motivez ca să ating targetul? Am făcut un angajament public și am publicat widgetul de mai jos în sidebar-ul din dreapta. Acesta m-a ajutat să țin evidența la KM alergați. Am pus două imagini, before și after.

progres-alergare-sport-km-alergati-stepan-adrianalergare-stepan-adrian-500km

Astăzi 28.08.2014, am reușit să finalizez cei 500 de km alergați după 155 de zile, adică 5 luni și două zile. A fost lent pentru că (bag scuza) genunchiul stâng nu a mai ținut cu mine și a început să îmi provoace dureri serioase. Asta m-a făcut să pun mai bine de o lună pe pauză, activitatea de alergat și să reduc de la 13 KM la 7 KM per sesiune.

Dacă în martie avea 92 de kg, astăzi am aprox 86 pe care le mențin fără să mă abțin prea mult de la mâncare. Am alergat în condiții de vreme foarte neplăcute, atât pe căldură sufocantă cu umiditatea enormă (din cauza ploilor frecvente) cât și pe ploaie.

A fost o experiență minunată pe care o voi continua și susține în continuare. Vreau să ajung pe la 80 de KG și îmi doresc SĂNĂTATEA. Sunt conștient că stilul de viață sedentar cu care ne-am obișnuit cu toții este nociv și nenatural. Omul nu a fost făcut să stea pe scaun sau pe canapea. Ci să facă munci fizice pentru a-și întreține corpul, musculatura cât și sistemul circulator etc.

Pe întreaga perioadă a alergării, mi-au fost fideli o pereche de Nike Revolution care rezistă și rezistă. Mulțumesc Nike pentru o așa încălțăminte de calitate 🙂

Înainte să uit, dacă și tu cauți suplimenți alimentari naturali ca să îți îmbunătățești sistemul imunitar, eu de aici îmi cumpăr și sunt foarte mulțumit.

O bună parte din KM alergați de mine au mers în campanii umanitare ca Alerg pentru Oana care este în desfășurare, cât și pentru Inima Copiilor.

Abia aștept să vă scriu după ce termin cei 1000 de KM și să mă bucur de slăbirea a încă 6 KG ca să ajung la targetul meu de 80. Doamne ajută și multă sănătate tuturor!

P.S. Acesta este încă un obiectiv îndeplinit din cele 99 de pe Bucket List 🙂

alergare-500km

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)