De multe ori viața mea părea că stă pe loc și că orice făceam, parcă mă întorceam mereu în locul din care am pornit, sau chiar mai înapoi. Cu toate astea, am învățat multe lecții, unele dintre ele venind în momentele cele mai critice, cele mai ”imposibil” de depășit și în care evident sufeream cel mai mult. Cred că sacrificiul și durerea sunt cheile ce deschid ușile interioare, în spatele cărora se ascund comorile noastre cele mai de preț. Aceștia sunt și foarte buni profesori.

Am să împărtășesc cu tine 8 lecții pe care le-am învățat progresând în diverse zone ale vieții mele. Acestea sunt de fapt niște metode care odată aplicate, îți optimizează drumul și te apropie și mai mult de țintele tale, oricât de îndepărtate ar părea:

1. Cât crezi că poți nu e tot una cu cât poți.

2. Cât poți nu e tot una cu cât crezi că poți.

3.nu dai totul din prima. (la fel ca într-o relație, niciodată nu îi arăți totul din prima zi).

4. Mai un pas atunci când simți că tocmai l-ai făcut pe ultimul.

5. Doboară doar propriile limite, nu te amăgi încercând să le dobori pe ale altcuiva.

6. Ține evidența progresului și folosește puterea lăcomiei pentru a obține ceea ce îți dorești.

7. Vizualizează obiectivul final. Gândește-te cum arată obiectivul atins și cum te vei simți tu.

8. Bate fierul cât e cald. Fă pauze scurte ca să îți fie ușor să te pornești. Orice mașină, oricât de performantă e, mai ușor atinge 100km / h pornind de la 50km / h decât de la 0km / h.

Sper să te ajute și chiar mi-ar place să aflu care dintre acestea 8 ți-a plăcut cel mai mult. Lasă-mi un comentariu mai jos; îmi face o deosebită plăcere să aflu părerea ta 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)