După o relație de mai bine de 6 ani cu ING Bank, astăzi am pus punct și mă orientez spre altă bancă.

Am beneficiat în toți acești anii de avantajele unui cont de student adică comisioane 0 cam în toate operațiunile. E chiar comic motivul pentru care mi-am făcut cont la ING.

Eram student și ING avea o promoție foarte tare. Îți dădea 30 de lei dacă deschideai un cont la ei. Când am auzit de ofertă, student fiind și banii puțini, nu am stat mult pe gânduri și mi-am făcut cardul. Chiar dacă a durat mai bine de o lună să intre banii (timp în care verificam zilnic la bancomat haha) în cele din urmă au intrat cei 30 de lei și am fost foarte satisfăcut(au mers toți pe bere). Faine vremuri.

Per total nu am de ce să mă plâng dar motivul pentru care m-am despărțit astăzi de ING este că… nu încasează CEC-uri decât de la persoane juridice și doar din România iar eu aveam nevoie de asta pentru a încasa un CEC din SUA. Pentru că nu am de gând (din nou) să am multiple conturi deschise la mai multe bănci, am ales să încetez colaborarea cu ING.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la ING e că puteam depune bani direct la ATM și deasemenea puteam să printez un extras de cont rapid folosind acel computer inteligent ce era amplasat în toate locațiile ING. Nu mi-am pus niciodată problema de ce ING nu are ghișee, de ce nu face schimburi valutare pentru că nu am prea avut nevoie.

Cu multă recunoștință și speranța că în viitorul apropiat ING va evolua și din punctul acesta de vedere…

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)