daca nu poti fi tu insuti esti nimeni

A avea curajul de a fi tu însuți înseamnă să îți asumi câteva riscuri printre care: să nu fii plăcut de unii și chiar înjurat și chiar să pierzi anumite relații.

Cu toate astea, NEWS FLASH: nu există decât un singur risc și anume să trăiești sub o identitate falsă doar cu scopul de a fi acceptat sau plăcut de unii, că toți oricum nu or să te placă niciodată.

Eu iubesc oamenii autentici și vreau să mă înconjur cu ei. Oamenii autentici sunt cei care au curajul de a fi ei înșiși și își asumă asta prin tot ce fac. Ei nu investesc energie și timp în a încerca să înțeleagă mecanismele colectivului cu scopul de a-i face pe plac.

Asta e o prostie. Viața e mult prea scurtă ca să faci lumii pe plac. Fă pe plac celor care cu adevărat contează pentru tine.

Eu prefer să pierd totul când vine vorba de a mi se priva dreptul de a fi cum vreau să fiu.

În asta constă și libertatea absolută: să poți trăi așa cum dorești, evident atâta timp cât nu încalci limitele libertăților celorlalți oameni.

Habar nu am cât de departe poate merge libertatea dar am văzut și cunoscut oameni extrem de liberi care cauzau în jurul lor 2 tipuri de reacții: invidie din partea celor care nu aveau curajul de a fi autentici și admirație din partea celor autentici.

Tu alegi tabăra în care vrei să fii. Eu mi-am ales-o 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)