Există în SUA un serviciu numit GrooveBook care îți printează maxim 100 de poze pe care le faci lunar cu telefonul mobil și ți le livrează GRATUIT acasă în format de album foto.

Utilizatorii descarcă aplicația de mobil și tot ce trebuie să facă este să selecteze între 40-100 de poze, iar de restul se ocupă GrooveBook.

groovebook2

Serviciul costă $2.99 pe lună, practic o nimica toată – și clientul va avea albume foto grupate pe luni, foarte simpatic, chiar având covere personalizate, respectând tematica anotimpului. Formatul fotografiilor este de 4.5 x 6.5 inch, adică o fotografie de album standard.

Din momentul în care utilizatorul s-a înregistrat, are la dispoziție o lună ca să încarce fotografiile preferate. Dacă nu reușește să selecteze 100, GrooveBook va creea duplicate astfel încât să ajungă la 100 de fotografii. Acestea pot fi extrase ușor din album, ca să fie integrate într-un album de familie de exemplu.

Spre deosebire de România, US au taxe decente în ceea ce privește livrarea (am scris despre felul în care Poșta Română a dublat tarifele peste noapte, acum câteva luni – fapt care m-a înfuriat), iar aici stă și secretul prețului atât de rezonabil.

Partea și mai bună a acestui model de afacere este exact abonamentul – cu cât crește numărul de utilizatori ai aplicației, cu atât cresc încasările și se păstrează recurent, ani de zile – pentru că toată lumea își poate permite $2.99 pe lună în schimbul printării a celor mai frumoase fotografii în colecția personală.

groovebook

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x