florin-chindea-masaj-alergare

Pe Florin Chindea l-am descoperit în urmă cu vreo doi ani citindu-i blogul, exact în momentele în care făceam primii pași, la figurat dar și la propriu, în lumea alergării.

Am petrecut câteva zeci de minute bune citindu-i peripețiile de la diverse competiții, fiind fascinat de modul în care se pregătea pentru fiecare cursă, de la geluri și băuturi isotonice la echipamente de măsurat pulsul etc. – eu neavând nici măcar o pereche de pantofi de alergare (alergam în teniși – mare greșeală).

Am învățat multe de pe blogul său, multe altele urmând să le descopăr de unul singur în sutele de sesiuni de alergare ce urmau să urmeze.

Înainte să uit, dacă și tu cauți suplimenți alimentari naturali ca să îți îmbunătățești sistemul imunitar, eu de aici îmi cumpăr și sunt foarte mulțumit.

Recent, am rămas uimit și plăcut surprins să văd că Florin muncește din greu la un alt vis al său, acela de a deveni un maseur profesionist. Între timp a devenit unul și l-am întâlnit deja la Timotion (2015) cât și la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului (2015), unde era coadă la masaj la el.

Un lucru e clar: se vede în tot ce face că pune suflet și multă pasiune. Asta e cheia succesului, corect?!

Nu am apucat încă să ajung ”pe mâinile” lui Florin dar abia aștept – chiar la primul meu maraton, unde cred că voi avea nevoie! Apropos de maraton, încep pregătirile, din nou cu multă umilință și respect pentru un vis ce mă sperie, la fel ca în cazul pregătirilor pentru semimaraton.

Florin, îți mulțumesc că m-ai inspirat și mă înspiri să merg în continuare pe drumul plin de provocări al unui alergător ce se descoperă.

Îți urez mult succes cu noua ta pasiune și abia aștept să ne reîntâlnim 🙂

P.S. Am și o întrebare pentru tine: cum alegi la care competiții alergi și la care masezi? Chiar e o alegere grea dacă e să mă întrebi pe mine 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)