În urmă cu 2 ani, imediat ce citisem cartea Secretele Minții de Milionar, mi-am făcut o pușculiță de economii în care adăugam mărunțișul ce mi se aduna în portofel.

Mărunțișul e considerat de enorm de mulți oameni (săraci) ca fiind o parte neglijabilă a veniturilor lor. Astfel, am constatat că foarte mulți oameni nu își mai iau restul de la magazin sau acceptă tot felul de junk food-uri în schimbul monedelor. Eu le numesc obiceiuri de oameni săraci.

Săracii sunt săraci pentru că nu păstrează nimic și cheltuie ori pierd (pe diverse căi) toți banii.

Ești de acord cu asta?! Probabil că nu toată lumea e de acord dar eu nu mă adresez întregii lumi ci celor care pot înțelege ceea ce urmează să explic mai jos.

pusculita-economii-bani-lei-ron-independenta-financiara (1)

Sentimentul că nu mai pierd bani și că din acel mărunțiș neglijabil (pentru unii), construiesc o mică avere, mi-a plăcut foarte mult. Evident, s-au strâns doar vreo 100 de lei dar probabil că sunt cei mai mult așteptați 100 de lei pe care i-am avut vreodată.

În Secretele minții de milionar vei învăța cum să îți creezi acea conștiință a abundenței financiare care va atrage bani continuu. Voi scrie și o recenzie pe GoodRead.ro la Secretele minții de milionar dar până una alta, vă invit să îmi urmați exemplul.

Cumpără o pușculiță de genul celei din imagine sau folosește un borcan simplu, și începe să economisești. Pe măsură ce se umple pușculița vei observa diferența. Poate sună bizar dar e o chestie foarte interesantă pe care nici eu nu am crezut-o până ce nu am testat-o.

Mult succes 🙂

pusculita-economii-bani-lei-ron-independenta-financiara (2)

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)