Timp de 30 de zile am testat produsul Redis.ro, Fibrobar-R cu ceai verde, cu scopul de a introduce o nouă sursă de proteină în dieta mea și de a testa capacitatea nutritivă a sa.

Nu am ținut cont de o regulă când mâncam batoanele proteice. De regulă, mâncam unul când simțeam că mi-e foame. Fibrobar-R e destul de consistent și e sațios.

Un alt context în care am consumat batonul a fost după antrenamentele fizice intense (chiar după un semimaraton). Deasemenea, am luat cu mine câteva batoane și la 2 competiții la care am participat, unul fiind semimaratonul Timotion unde am alergat 21 km iar celălalt, supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba, unde am pedalat 200 km în 2 zile.

Am mizat pe conținutul proteic al Fibrobar-R și am mâncat chiar și 3 într-o zi.

Redis nu recomandă mai mult de 3 pe zi pentru că în această limită sunt satisfăcute câteva doze zilnice recomandate al unor ingrediente din componența batonului.

Credeam că mă voi plictisi de același gust zi de zi dar pare-se că nu.

Ca și greutate nu am simțit mari diferențe pentru că eu oricum am dat jos ”grosul” (vreo 14 kg de grăsime) în ultimul an. Cu toate astea dacă respecți micul dejun și mai mănânci vreo 2 batoane pe parcursul zilei atunci când ți-e foame, plus mai vreo 2 mere între mese, sunt sigur că rezultatele încep să se vadă încă din prima săptămână.

Mereu am încurajat și mișcarea celor care vor să slăbească dar mai important cred că e disciplinarea în ceea ce privește regimul alimentar zilnic, felul în care alegi să mănânci și ce mănânci.

Nu are sens să-ți cumperi 2 baxuri de 100 de batoane redis, să consumi 3 pe zi, iar seara să bagi paste și să te aștepți să slăbești. E absurd. Apoi vei spune că Fibrobar-R nu te ajută și că e un produs slab. Eu îmi cumpăr de aici.

Înainte să uit, dacă și tu cauți suplimenți alimentari naturali ca să îți îmbunătățești sistemul imunitar, eu de aici îmi cumpăr și sunt foarte mulțumit.

Fibrobar-R e un supliment alimentar pe care dacă îl folosești inteligent, vei activa proprietățile sale, cele pentru care a fost creat și vei vedea rezultate.

Recomand ca după fiecare baton să consumi 500 ml de apă plată. Știi că apa e un factor esențial în slăbire? Profită de pauza în care mănânci batonul ca să bei și apa. Astfel ai un plus major!

Maltitolul conținut de Fibrobar-R, poate avea un efect laxativ și/sau de balonare ori disconfort abdominal. Pentru mine nu a reprezentat o problemă pentru că nu am căzut în extrema celor care consumă doar batoane toată ziua și în plus am băut apă.

În concluzie, experimentul îl consider unul reușit și sunt mulțumit de rezultate.

Pentru a comanda, click aici.

fibrobar-r-cu-ceai-verde

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)