În ultimele zile am urmărit cu sufletul la gură update-urile lui Dragoș Rouă și ale celor care ne-au ținut la curent cu evoluția lui Andrei Roșu de la Arch 2 Arc, cel mai dificil triatlon din lume!

Recunosc, scriu rândurile astea emoționat, pătruns fiind de un respect profund și umilință în fața eforturilor extraordinare pe care Andrei Roșu le-a depus ca să poată finaliza poate cea mai grea cursă a vieții sale (deși sunt aproape sigur că nu e așa – nu se va opri aici).

Andrei Roșu a avut de alergat 140km în UK – pornind din Londra de la Marble Arch, după care a înotat 60km traversând Canalul Mânecii (e primul român care a reușit performanța aceasta), iar în final, odată ajuns pe teritoriul francez, a pedalat încă 291km până la Arcul de Triumf din Paris.

andrei-rosu-enduroman

Andrei, ai reușit prin eforturile tale să aduci aproape mii de oameni care te-au urmărit în ultimele zile cu entuziasm și ochi umezi de bucurie.

La fel cum m-ai inspirat și pe mine ca să mă apuc serios de alergat acum mai bine de un an, sunt sigur că performanțele tale vor inspira zeci de mii de români și oameni din întreaga lume ca să fie mai buni, să se pună pe treabă – să practice un sport – și cel mai important, să conștientizeze că trupul urmează o minte de fier și orice e posibil dacă crezi cu adevărat și acționezi în consecință, prin antrenamente și exerciții zilnice!

Imagini preluate de pe contul de Twitter al Enduroman Events.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)