Joi 26 martie, la Oradea, am avut plăcerea de a-l cunoaște personal pe Ovidiu Oltean, un om care în primul rând își urmează vocația: public speaking-ul. De Ovidiu am auzit doar lucruri bune în special în contextul Toastmasters, unde a obținut rezultate impresionante.

Aprinde Focul Vocației este un (hard) workshop la care am participat cu scopul de a înțelege și mai bine care este vocația mea și dacă drumul pe care merg este cel bun. După 3 ore de muncă (scris și gândit intens), mi-am confirmat alegerile.

Structura workshop-ului este foarte bine pusă la punct, oferind informații consistente și valide mai ales celor care privesc cu multă responsabilitate ceea ce au de făcut în cele 3 ore.

Trebuie să specific faptul că nu sunt la primul seminar de dezvoltare personală iar tema vocației am mai abordat-o atât prin cărți cât și prin seminarii.

Recomand workshop-ul lui Ovidiu pentru că în România este unicul de acest gen și personal, mi-aș fi dorit să fii putut participa la el acum 5 ani când aveam nevoie de multe răspunsuri și mentori.

Așadar, dacă încă nu ești sigur care e scopul tău/vocația ta sau poate vrei doar să îți confirmi ceea ce simți deja, Aprinde Focul Vocației te poate ajuta. Răspunsurile bune sunt rezervate celor ce (își) pun întrebările potrivite 🙂

Mulțumesc și mult succes, Ovidiu!

aprinde-focul-vocatiei-tale-ovidiu-oltean-stepan-adrian-oradea-2015

Participanții de la seminarul de la Oradea 26 martie 2015 (imagine preluată de pe pagina de Facebook a Focul Vocației)

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)