John Piccoli este un bătrânel de 70 de ani din Australia, țintuit în scaunul cu rotile încă din copilărie când a fost lovit de necruțătoarea poliomielită.

Cu toate că viața nu i-a oferit picioare care să-l ajute, a primit niște mâini miraculoase care transformă niște chei mecanice vechi și ruginite, în adevărate opere de artă. Aceasta este o lecție pe care fiecare dintre noi trebuie să o primim ca un model de inspirație, ambiție, răbdare și recunoștință pentru tot ceea ce viața ne oferă.

Fiecare om are un talent, o pasiune, o sămânță în interiorul lui, ce îl poate transforma într-un model și un monument de inspirație vie pentru cei din jur. Personal și eu cunosc un om care a fost toată viața imobilizat la pat dar a fost binecuvântat cu niște mâini miraculoase. E din Lipova. Locuiește în Șoimoș și a construit minunatele machete ale Mănăstirii Radna pe care mulți dintre noi le-au putut admira, fiind expuse în zona Mănăstirii ani de-a rândul.

Vă las acum în compania creației lui John Piccoli care sunt sigur că vă va inspira și motiva să oferiți mai mult folosind comoara ce o aveți deja în interior:)

Aceasta este materia primă pe care artistul o folosește în operele sale:

John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie

În imagine, John Piccoli:

John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-001

Acestea sunt operele lui John Piccoli:

John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-002 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-003 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-004 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-005 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-006 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-007 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-008 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-009 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-010 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-011 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-012 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-013 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-014 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-015 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-016 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-017 John-Piccoli-arta-cheie-sculptor-inspiratie-018

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)