Acest articol reprezintă mai mult decât o sugestie sau idee pentru toți bloggerii din România ci reprezintă mai degrabă o rugăminte și un semnal important de care trebuie să ținem seama cu toții.

Numărul bloggerilor este în continuă creștere și deasemenea, numărul utilizatorilor de internet este într-o continuă creștere. Asta îi face pe bloggeri o forță impresionantă.

Acum aproape un an îmi deschideam blog și la scurt timp m-am lovit de un caz umanitar, al unui învățător din orașul meu. Imediat am realizat că trebuie să devin vocea online a acelui om care avea nevoie de bani cât mai repede pentru a se opera.

Astfel am scris primul articol umanitar de pe blog. Au început să apară reacții, oameni care să doneze bani, oameni care să vină cu inițiative de ajutorare a învățătorului și încet, încet s-a format un bulgăre de zăpadă care a crescut și am reușit să ajutăm acel om.

Imaginează-ți că o mie de bloggeri scriu despre cazul unei fete care are nevoie de 150.000 de euro pentru a se opera. Automat milioane de oameni citesc despre cazul fetei și dacă 10.000 de oameni donează în medie 15 euro, o viață va fi salvată.

Un simplu articol poate duce la salvarea vieții unui om. Cât te costă să scrii un articol? Sunt sute de cazuri umanitare care circulă pe internet. Zeci de fundații se luptă să strângă bani dar vocea lor e prea slabă în cele mai multe cazuri.

Ești blogger? Atunci nu fii indiferent în legătură cu un caz umanitar peste care dai. Informează-te. Scrie despre el. Fă-ți o categorie pe blog care să se numească Umanitar și scrie când vezi un caz umanitar. Niciodată nu poți știi cât de mult bine vei face cuiva, investind jumătate de oră din timpul tău.

Bloggeri, împreună sunteți puternici și puteți salva vieți.

Scrieți despre cazuri umanitare. Fiți vocea celor neputincioși.

În continuare îl invit pe Cristi de la eBloguri să susțină și el campania asta alături de întreaga echipă eBloguri care prin activitatea lor din ultimul timp au demonstrat că doresc să construiască o comunitate sănătoasă care se implică în promovarea valorilor.

bloggeri scrieti despre cazuri umanitare

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)