Am dat peste un post pe Facebook care mi-a aprins rapid un beculeț și am zis că neapărat trebuie să facem și la noi în oraș așa ceva. Citește următoarea povestioară ca să înțelegi ce anume vom face:

O mamă a vrut să își învețe copilul că viața este despre a dărui și despre a primi. Ce a făcut pentru a-l învăța asta? În fiecare săptămână a pus pe băncuța din fața casei lor niște obiecte de care nu mai aveau nevoie. Le punea acolo cu scopul de a fi luate de alți oameni care au nevoie de acele lucruri. La început oamenii doar luau dar după un timp au început să aducă și ei lucruri ca jucării, cărți și alte obiecte de care nu mai aveau nevoie, pentru ca și alții să se bucure de acestea.

Cum nu avem băncuțe în fața casei, o locație bună și centrală, ca să punem în practică și noi această idee în Lipova, ar fi bordura de la cimitirul rusesc, vis-a-vis de Centru de Recreere Lipova. Am numit-o sugestiv ”Bordura Prieteniei din Lipova”.

Sâmbătă, 4 octombrie de la ora 13:00, ne vedem acolo, fiecare cu câteva obiecte pe care nu le mai folosim. Dacă ți-a plăcut ideea, distribuie articolul, sună un prieten și ne vedem sâmbătă la ora 13:00 la ”Bordura Prieteniei din Lipova” 🙂

viata este despre a darui

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)