Cristian Tudor Popescu îmi demonstrează încă o dată că e unul dintre cei lucizi:

Eu nu sunt foarte de acord cu publicarea acestor caricaturi, cei care le publica le știu a fi insultătoare pentru acești religioși islamici. Exista și limite în această libertate a presei.

Eu cred că și-a câștigat dreptul să vorbească despre libertatea presei mai mult decât toți revoluționarii născuți peste noapte, acești fetuși proveniți din ovule fecundate de însuși spiritul libertății.

Nu cred în pedeapsa capitală și teroriștii trebuie duși în fața legii ca să plătească. E îngrozitor ce s-a petrecut dar sunt convins că acei indivizi de la Charlie se așteptau la multe nasoale, poate chiar și la un atentat terorist.

Că acum sunt martirizați în numele libertății de exprimare nu mi se pare drept. Eu cred că au abuzat sistematic de dreptul ăsta, întinzând coarda până dincolo de limitele moralității și eticii. Am văzut imagini de-a dreptul grețoase. Tot am stat să mă gândesc dacă să le mai public și eu ca să vadă toți cei care se consideră luptători a dreptății. Luați câteva mostre și întrebați-vă încă odată dacă numai teroriștii sunt băieții răi în toată povestea asta tragică.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)