Cadranul banilor de Robert Kiyosaki este un ghid pentru oamenii care doresc sa lucreze mai puțin, să câștige mai mult, să plătească mai puține taxe și să devină liberi financiar.

Te-ai întrebat vreodată:

  • De ce unii investitori fac bani cu un risc minim în timp ce alții sunt sunt falimentari?
  • De ce unii angajați schimbă job-urile în timp ce alții își dau demisia și pleacă din mediul de angajat pentru a-și construi propria afacere?
  • Ce înseamnă trecerea de la epoca industrială la cea informațională și ce impact are asupra ta și a familiei tale?
  • Cum poți folosi aceasta schimbare în avantajul tău și să începi să îți creezi propria cale spre libertatea financiară?

Cadranul banilor a fost scrisă pentru cei care doresc să:

  1. părăsească siguranța unui job pentru a găsi ce înseamna libertatea financiara în termeni proprii și pentru a face schimbări majore în viața lor.
  2. fie în controlul viitorului financiar

Principalul motiv pentru care oamenii au provocări financiare este pentru că au petrecut mulți ani în școli dar nu au învățat nimic despre bani. Școala învață oamenii să lucreze pentru bani și nu îi învață să pună banii să lucreze pentru ei – Robert Kiyosaki

Ce spun cei care au citit Cadranul Banilor?

Chiar am început să înțeleg în care cadran vreau să mă situez în următorii 5 ani. Deasemenea știu și în care vreau să trec în următorii 10 sau chiar mai puțin dacă e posibil.

Cartea aceasta îți schimbă cu adevărat felul în care vezi viața financiară. Am recomandat-o deja și surorilor mele.
Dacă nu ai citit încă Tată bogat, tată sărac, îți recomand să o faci înainte de a te apuca de această carte.

Această carte este foarte bună! Lecțiile sunt foarte folositoare și practice. Recomand tuturor să o citească pentru a-și îmbunătăți viața financiară.

Cadranul banilor e o carte perfectă pentru cei care doresc să-și schimbe viața financiară complet!

Cartea e focusată pe mentalitatea necesară pentru a te afla în fiecare dintre cadrane. Chiar te ajută să vezi în mod corect afacerile, investițiile și viața.
Această carte m-a motivat să îmi pornesc propria afacere și cel mai important să îmi dezvolt propriul meu sistem de afaceri.

Trebuie citită de toți cei care doresc și au nevoie de o nouă perspectivă. Cu cât înveți mai repede acest concept cu atât vei simți mai puternic diferența pe care o va face în viața ta!

Perfect! Exact ce aveam nevoie pentru a mă pune pe drumul potrivit, pentru a obține independența financiară pentru mine și familia mea! Îmi place foarte mult modul în care se face referință la propria sa viață pentru a ajuta cititorii să înțeleagă mai bine.

Neapărat trebuie să citești cartea mai ales dacă ești interesat de planificarea și înțelegerea vieții tale financiare. Am citit și alte cărți ale lui Kiyosaki și nu pot să spun decât EXCELENT!!!

Excepțională cartea! Minunate exemple! Chiar mi-a schimbat perspectiva de a privi veniturile. O carte care poate deschide ochii multora dintre noi, inclusiv mie care lucrez din greu pentru a obține mai mult venit ”temporar”…

Educația financiară e importantă în lumea modernă în care trăim. Lucrând pentru bani suficient ca să trăiești e o formă de sclavie. Dacă vrei să fii liber, citește această carte pentru că este mai ieftin decât să plătești un consultant financiar care să se ocupe de banii tăi, putând chiar să-i și piardă…

Fiecare pagină este hrană pentru minte. Am citit Tată bogat, tată sărac de mai multe ori înainte de a o citi pe aceasta și recomand să o citești pentru a obține maximul din această carte.

Cred că e cea mai bună carte pe care am pus mâna vis-a-vis de finanțe personale și construirea averi.

Dacă vrei să înțelegi clar cum lucrează banii și cum îi poți înmulți, cartea asta e pentru tine. E scrisă într-un limbaj simplu și foarte informativ.

Cumpără Cadranul Banilor la un preț special de aici.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)