Pentru cei care caută idei de afaceri, acesta este ideea #6 și mi-a venit astăzi după ce am primit un mail de la 2parale.ro pentru că am înregistrat un comision de vreo 35 de lei pentru că într-un articol de pe blog am recomandat un advertiser din turism pentru cei care vor să călătorească. Nu e mult, dar e un venit pasiv, și veniturile pasive sunt cele mai faine 🙂

În 2015 am fost la Roma și am scris pe site un articol prin care povestesc despre experiența mea de călătorie pentru cei care merg pentru prima dată la Roma.

Am și uitat de articol până acum vreo 2-3 luni când am zis că ar trebui să monetizez puțin blogul dacă tot am câteva mii bune de vizitatori unici lunar.

Am aplicat la campania de afiliere vola.ro și am adăugat vreo două link-uri afiliate în articolul despre călătoria mea, după care am și uitat de articol. Astăzi am făcut prima vânzare!

Vola turism afiliere 2parale

Așadar, ideea de afacere este simplă. Dacă îți place să călătorești trebuie neapărat să îți faci blog și să îți faci și tu cont pe 2parale.ro chiar acum (click pe link).

La fiecare întoarcere dintr-o excursie sau chiar în timpul excursiei, cât timp ai memoria proaspătă, scrie pe blog despre experiența ta, lucrurile pe care le-ai văzut, întâmplări interesante și așa mai departe.

În timp articolele se vor indexa în Google și vor genera trafic organic spre ele – trafic care e interesat de ce citești – care poate să țină cont de recomandările pe care le faci, cumpărând serviciile advertiserilor pe care îi menționezi.

Destul de simplu. Totuși, nu te aștepta la câștiguri peste noapte sau cine știe ce venituri de la început. Oricum, cu cât scrii mai mult, cu atât vei câștiga mai mult!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x