Scriam recent despre Campania Umanitară pentru Oana Speranța Stoica, în care m-am angajat să alerg și să vând KM parcurși cu scopul de a strânge bani pentru tratamentul Oanei din Germania care costă €10.000.

Lucrurile însă s-au schimbat pentru că au apărut și alți oameni care vor să alerge și să contribuie la campanie, lucru foarte încurajator pentru toată lumea 🙂

Astfel, nu doar eu, ci oricine dorește, poate să alerge pentru Oana. Ulterior toți acești KM alergați vor fi achiziționați de terțe persoane sau firme. Achiziționarea KM este o noțiune simbolică și se face contra sumei de €1 / KM.

Am decis ca în principiu, cei din Lipova, să alergăm organizat de 3 ori pe săptămână: Luni, Miercuri și Vineri, de la ora 20:00 (oră ce poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo). Desigur, cei care doresc să alerge și în alte zile / ore, nu e nici o problemă.

Alte informații privind organizarea vor urma atât aici pe blog cât și în grupul de Facebook dedicat campaniei. Vă mulțumesc pentru interes și vă felicit pe toți cei care vreți să faceți parte din Mișcarea aceasta care are 3 mari scopuri:

1. Ajutăm o femeie foarte bolnavă
2. Devenim mai sexy, mai frumoși și mai sănătoși alergând.
3. Promovăm mișcarea și celorlalți

Împreună pentru un viitor mai bun!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)