Au trecut vreo 7 ani de cât am cumpărat cu bani munciți de mine (din greu) primul meu curs de ”bani pe net”. Nici nu mai știu sigur despre ce era – posibil să fi fost despre Adsense și bani din blogging sau ceva de genul ăsta.

La vremea aceea a fost o gură proaspătă de aer și speranță că voi putea să îmi părăsesc job-ul ca să muncesc online de acasă.

Din păcate am căzut și eu în capcana despre care urmează să îți povestesc.

Eram atât de disperat să fac bani rapid încât pe măsură ce citeam cursul deveneam tot mai stresat.

Mă confruntam cu două realități complet paralele:

  1. realitatea promisă în curs, cea în care pot face câteva mii de dolari lunar dacă urmez tot ce scrie acolo
  2. realitatea mea curentă, în care aveam nevoie de bani ca de aer foarte mult.

Evident motivația mea se termina odată ce întorceam ultima filă din curs. Oricum eram unul dintre ”ambițioși” pentru că am citit undeva că doar vreo 10% citesc până la final cursurile pe care le cumpără (oare câți sunt cei care chiar ajung să aplice?!).

Ar fi nedrept din partea mea să spun că multe din cursurile de bani pe net care există acum chiar nu funcționează pentru că nu am testat decât câteva.

Totuși, cred că dacă un singur individ a testat cursul X și a funcționat, succesul poate fi replicat de un alt individ!

Astfel sfatul meu e ca atunci când te decizi să scoți bani din buzunar și investești în educația ta (despre asta e vorba în primul rând), constrânge-te să testezi ideea minim 3 luni – timp în care te dedici pas cu pas, să lucrezi hotărât, să testezi  și să ții evidența tuturor succeselor și experiențelor tale (eu nu le numesc eșecuri).

This is how it’s done!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x