De ce occidentalii privesc cu scârbă la orientali pentru că mănâncă câini?

Câini, porci, miei, iepuri, pisici, elefanți, ornitorinci, șobolani, potârnichi – exact acceași chestie!

Doar că unele animale sunt considerate prieteni ai omului… unul dintre cele mai mari bullshituri.

Oare nu sunt scurtcircuitați ăia care privesc înlăcrimați la proTV cum un căluț e salvat live dintr-un puț iar a 2-a zi își cumpără din Real salam de cal zicând ”Bă Georgele, carnea de cal e cea mai curată și fină carne!”

Eu mă mir și efectiv nu mai am ce spune în fața unor comportamente de genul ăsta.

Văd cum unii practică prostituție în mass-media. Manipulează starea emoțională a publicului și așa în ceață cu titluri de genul ”Ai zice că taie purceluși pentru Crăciun! Ar fii bine să te uiți mai atent.”

Acesta cică e un articol care să stârnească revolta în oameni pentru că nenorociții de asiatici taie în piețele publice câini și îi vând.

De 2 ani sunt vegetarian și am trecut la ”cultul” ăsta NU din considerente religioase, spirituale, doctrinare de orice natură ci pur și simplu din cauza faptului că nu mă mai simțeam bine mâncând carne. Am făcut pauză de 2 săptămâni fără carne și mare minune, am început să mă simt mai bine. Mi-am spus: ”Dacă mă simt bine așa, atunci așa să rămân. Nu are rost să schimb ceva care merge.”

Nu sunt un fanatic al protejării animalelor. Ce mă irită e prostia și ipocrizia oamenilor.

Faptul că judeci pe aceia care mănâncă câini e exact la fel cu a-i judeca pe un musulmani că citesc Coranul și nu Biblia, pentru că ei nu cred în Dumnezeul tău și în Cristos ci cred în Allah.

Eu ce doresc e democrație dacă tot e să fie. Asta înseamnă ca niciun iubitor de câini care mănâncă porci să comenteze când vede o imagine ca cea mai de jos (am făcut imaginea mai mică pentru că unii se vor simți afectați și nu vreau să le cauzez indigestie, curioșii pot da click pentru mărire).

câini mâncați de chinezi

Mai există o chestie. Se militează pentru protecția animalelor, adică a câinilor, pisicilor, cailor și dromaderilor probabil. Adică animalele să nu fie chinuite, bătute, abandonate.

Sunt de acord cu protecția animalelor. Cu toate astea, dacă vine o gașcă de chinezi care ar mânca niște pastramă de câine, nu are cine să comenteze ceva, mai ales o instituție de genul Protecția Animalelor, singura condiție fiind moarte rapidă și nedureroasă animalelor.

Ipocrizia oamenilor are la bază ”gustul cărnii”! Le place carnea. O mănâncă în sandwich-ul de dimineață, în supa de la prânz și-n felul 2, ba chiar și la cină. Iar între mese poate o chifteluță sau ceva de genul ăsta, ceva ușor. Ahh… era să uit: toate se înfundă cu cartofi, fie că-s fierți, prăjiți sau ”Bahmuțiți” în tigaia cu aburi.

E la fel ca și la fumători. Pot vedea desene cu cadavre, oameni morți de cancer pulmonar sau tot felul de infecții scârboase. Întorc pachetul și fumează liniștiți, enjoying the taste and the feeling.

E vorba de gust, senzație, obicei, tradiții tâmpite, lenea de a încerca ceva nou, prostie (atunci când spui fraze de genul ”nu există fasole bună dacă nu-și bagă porcul piciorul în ea”).

Am avut nenumărate discuții pe tema cărnii cu oameni inteligenți care la urma urmei fiind dezarmați de toate argumentele ce le aduceam, rămâneau cu ”îmi place carnea”! La asta chiar nu mai ai ce să spui. Îi place și gata. Măcar să nu fie ipocrit. Dar cine-i poate interzice asta? Ipocrizia e gratis, la fel și prostia. Singura chestie e că ambele costă (vezi diferența dintre preț și cost).

Probabil că unii dintre cei care au început acest articol au dezvoltat automat și un sentiment de ură sau dispreț față de ce am scris sau chiar față de mine. Doresc multă sănătate tuturor iar celor care nu au avut astfel de sentimente, le doresc în plus, mai multă înțelepciune că minte pare că au 😉

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)