Românul a devenit imun la propriile probleme. Sună absurd dar indiferența sfidătoare demonstrează acum, mai mult decât oricând că ne îndreptăm spre pierderea identității naționale, a drepturilor noastre, a culturii noastre și chiar a pământurilor noastre.

Ne lipsește respectul de sine, același respect ce nu-l mai returnăm idealului comun, pierdut și ofilit prin 89, când ultima suflare de naționalism a început să piară în fața unui viitor ”strălucit”, deschiderea porții spre visul românesc.

La fel cum unii mafioți lipovani au deșelat, spurcat și vândut orașul din 89 și până în prezent, la fel s-a petrecut în toată țara.

Am pierdut o treime din suprafața agricolă și mai vreo jumătate de milion de hectare de pădure, fiind cumpărați de corporații cancerigene care tot ce fac e să vină și să consume. Munții sunt tunși la zero cu tot cu bogățiile subterane.

Până în 2050, jumătate din România va fi stăpânită de străini. Suntem fracționați și călcați în picioare de o uniune ce se dă democratică și care ne apără interesele.

Când o pâine va costa 15-20 de lei și când va trebui să cumpărăm grâul crescut pe pământul ăsta de la străini, ne vom trezi oare?

Citește articolul integral despre cum România a pierdut  3 milioane de hectare de pământ agricol și 500.000 de hectare de pădure.

Distribuie acest articol dacă îți pasă de viitorul României!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)