Am abonament de la chroot.ro de mai bine de un an. Toate site-urile mele le hostez la ei și îi pot recomanda cu încredere pentru mai multe motive:

1. Răspund la ticket-uri foarte repede – am trimis un email pentru o problemă care a fost rezolvată în 3 minute, cu tot cu răspunsul la email. Asta e grozav!

2. Când am avut anumite peak-uri de trafic, mai exact aveam în analytics undeva la 50-100 online timp de aproape o săptămână, mi-au dat un bonus de resurse și sfaturi pentru a putea optimiza site-ul astfel încât să nu cadă. Au fost mereu prompți în momentul în care aveam o problemă sau când serverul shared a fost efectiv înecat de traficul generat de blogul meu.

3. Acum câteva zile am raportat o problemă legată de utilizarea spațiului pe HDD și pentru aceasta am primit o lună de abonament gratuit.

Ce m-a făcut să cumpăr de la chroot.ro? Din 2 mari motive am făcut-o: pentru că puteam pune oricâte domenii vroiam și pentru că erau probabil cei mai ieftini de pe piață la momentul respectiv. Ieftini dar de calitate.

Sunt mulțumit așa că îi recomand. Articolul ăsta nu e un advertorial plătit ci unul pentru a-mi exprima recunoștința și admirația față de profesionalismul lor.

Chroot.ro, faceți o treabă excelentă!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)