Duminică, 20 iulie 2014, am avut sesiunea #2 a Clubului de Dezvoltare Personală Lipova. Avem un nou record de durată: 3 ore, asta în timp ce prima sesiune a durat vreo 2h și jumătate. Ne-am simțit foarte bine. Au participat și 2 membri noi, Natașa și Roxana.

Tematica întâlnirii a fost încrederea de sine și am urmărit un video excelent pe tema aceasta. Apoi am avut discuții libere în care am povestit experiențe personale în care încrederea în sine a jucat un rol critic într-un episod plin de provocări din viața noastră.

Piesa de rezistență (care a durat cel mai mult) a fost testul MBTI prin care am determinat fiecare, ce tip de personalitate avem. Sergiu ne-a prezentat istoricul MBTI, informații despre creatorii săi și în cele din urmă ne-a pus la treabă.

A fost un test destul de provocator (pentru mine). Eu am fost codașul la finalizarea testului 🙂 Am avut de răspuns la 33 de întrebări. Distracția cea mai mare a venit în momentul în care Sergiu ne-a citit despre tipul de personalitate al fiecăruia. Parcă ne-ar fi cunoscut cineva și ar fi scris despre noi, atât de fidele au fost descrierile.

Felicitări lui Sergiu pentru prezentarea deosebită pe care a avut-o și pentru felul în care ne-a explicat, în detaliu, toate aspectele testului MBTI.

Toți ați fost #1! Se vede și simțim că facem progrese fiecare, atât în ceea ce privește deschiderea față de grup și felul în care vorbim în public (tracul începe să dispară tot mai mult) dar și prin faptul că ne stimulăm reciproc să progresăm, alegându-ne obiective clare, de îndeplinit pentru săptămâna ce va urma.

I am proud to be in such a great team!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)