Acum câteva zile am cumpărat de pe Coaching4you.ro, un eBook cu strategii pentru dezvoltarea unei afaceri numit 5 pași pentru a crește afacerea ta, eBook marca Lorand Soares-Szasz ce costă doar 100 de lei.

E vorba practic de un ghid care conține 261 de strategii de marketing și vânzări, frumos structurat, la subiect, prezentând pe înțelesul tuturor cam care este treaba cu structura unei afaceri (Lorand o numește Șasiul afacerii) și ce trebuie să facem concret pentru a o dezvolta.

Ei bine ghidul e foarte bun și recomand să îl cumpărați mai ales că așa ceva nu mai găsiți în România, cel puțin nu în formula aceasta. Îmi plac ghidurile structurate în care nu se bat câmpii aiurea, strict și la subiect. Așa este și acest eBook.

Astăzi primesc telefon de la o firmă de curierat cum că am un colet de la Soares Consulting. Stau și mă gândesc dacă e cumva vreo eroare pentru că eu am cumpărat eBook-ul și l-am descărcat de pe link-ul primit prin email. Nu credeam că trebuie să mai primesc ceva.

Când colo am primit ghidul printat color pe hârtie fotografică + BONUS un CD audio care conține 19 track-uri motivaționale + o felicitare de mulțumire scrisă de mână de echipa Coaching4You. Transportul a fost gratuit! Good job team!!! Ați făcut o treabă bună și respectați cu sfințenie tot ce Lorand învață oamenii la cursurile sale. M-ați surprins chiar dacă mă așteptam să o faceți în momentul în care m-am trezit că primesc ceva de la voi. Practic 2x surprins 🙂

Ca mulțumire, am făcut review-ul acesta + poza de mai jos! Thanks guys! You are the best!

coaching4you-lorand-soares-szasz-261-idei-pentru-a-creste-afacerea-5-pasi-marketing-strategi

Pachetul primit de la Coaching4You cu ghidul 5 paşi pentru a creşte afacerea ta şi cele 261 de strategii de marketing şi vânzări

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)