Am ajuns deja la a 8-a ediție CoderDojo Lipova și personal sunt mega mândru de asta. Acest plus de valoare pe care îl aducem orașului Lipova și copiilor noștri, implică energie și ceva transpirație, dar suntem o echipă faină, entuziastă și veselă (mai puțin vesel eu, că doar sunt stresatul șef haha).

Cât de stângaci eram acum 8 ediții și cât de greu ne era să lucrăm cu copii care în mare parte sunt de școală primară. Chiar mă bucur că am reușit să dăm o formă (chiar dacă încă neșlefuită) orelor de programare. Important e că cei mici se bucură și au parte de o activitate ce probabil niciodată nu o vor uita, iar energia lor molipsitoare ne cuprinde și pe noi, mentorii.

Buchetul din mâinile Adelinei e de la un copil care participă și la orele de gratuite de engleză, unde Adelina e profesoară (chiar dacă încă fără diplomă – la anul intră în clasa a 12-a).

Ca să gustați și voi puțin din atmosfera din sală, aveți și un video 🙂

Și mândria noastră de joc, un câine subacvatic care trebuie să tragă după broaște dar să le și evite. Multe culori și sunete haioase, exact pe gustul copiilor 🙂

scratch-joc-broasca

Cei care doresc să testeze jocul în Scratch 1.4, pot descărca fișierul proiect aici.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)