Prin vara lui 2012 am descoperit Fiverr.com, un site de microservicii la prețul de $5. Există în prezent peste 2 milioane de servicii, oferite de sute de mii de oameni din întreaga lume.

Fiind lansat în 2009, a crescut tot mai mult iar în acest moment  e vizitat de peste 1 milion de oameni lunar, ceea ce îl face cel mai puternic site din branșă.

Fiverr mi-a permis să renunț la job-ul meu stabil și să încep să livrez propriile mele servicii oamenilor din întreaga lume.

Astăzi sunt conștient că există o nevoie reală a oamenilor de a cunoaște resursele imense ale acestei platforme de job-uri online și că este nevoie de o comunitate Fiverr în România, în care oamenii să învețe efectiv primii pași pentru a începe să câștige bani.

În această direcție, voi face diverse studii de caz asupra celor mai buni vânzători de pe Fiverr și voi scrie câteva articole interesante pe această temă. Deasemenea interesul meu este și acela de a răspunde la cât mai multe întrebări referitoare la Fiverr așa că aștept comentariile voastre cu interes.

P.S. Am scris un eBook în care explic metoda care mi-a adus $352 în prima mea lună ca freelancer pe Fiverr – îți pot trimite eBook-ul chiar acum – folosește formularul de mai jos. E GRATUIT!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x