Payoneer, unii dintre cei mai mari procesatori de plăți și serviciu de transfer de bani online din lume. A fost fondat în 2005 (comparativ cu PayPal care a apărut în 1999) și are un serviciu de recompensare foarte interesant pentru aducerea de clienți noi: $25 pentru fiecare membru nou care se înscrie prin link-ul tău de afiliat.

Am testat și eu recent, trimițând la câțiva prieteni care s-au înscris. În momentul în care unul dintre ei a încasat o plată online (mai mare de $100), și el, dar și eu am primit $25 în cont (dovada mai jos).

Nu recomand să îți faci cont și să spamezi 100 de prieteni ca să își facă și ei cont folosind link-ul tău de afiliat, pentru că nu o să funcționeze. Se pot înscrie, dar dacă nu încasează minim $100, nu o să primiți bonus, nici tu, nici el.

În schimb, dacă ești pe cale să te apuci de freelancing și nu ai încă cont de Payoneer, te poți înscrie aici și primim amândoi bonusul de $25. Mie mi-a plăcut ideea de marketing pe care o au și mă gândeam să dau mai departe mesajul, mai ales că am citit pe forumuri mesaje de la indivizi dubioși care susțineau sus și tare că prietenii lor și-au făcut conturi și nu au primit comisionul de $25 de la Payoneer. Funcționează, dar numai pentru cei cinstiți 🙂

By the way, recomand Payoneer mai mult pentru faptul că oferă un card Mastercard pe care îl poți folosi ca să retragi bani de la orice ATM din lume, dar nu atât pentru retragerea banilor prin virament bancar pentru că au o limită minimă de $200 la retragere și asta e posibil să nu avantajeze pe toată lumea.

Pentru orice eventualitate, dacă cumva nu îți aprobă contul în timp util, uite aici metoda prin care Payoneer mi-a aprobat contul în 10 minute.

Mult succes și spor la bani!

payoneer-romania

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x