Pentru mine secretul progresului stă într-o propoziție simplă pe care încerc să o aplic în tot ce fac (atunci când nu sunt atacat de virusul procrastinării).

Poți mai mult decât crezi tu că poți.

E simplu din punctul meu de vedere. Minții îi place să petreacă cât mai mult timp într-o zonă confortabilă și automat toate emoțiile pe care le avem tind să fie clădite pe această fundație de confort și siguranță, unde există cât mai puțin stres.

Este imposibil să devii mai bun dacă nu îți extinzi zona de confort, chiar dacă asta presupune pierderea confortului. Nu poți avea mușchi frumoși dacă nu transpiri sute de ore în sala de sport.

Atunci ce se întâmplă cu potențialul tău dacă nu alegi să devii mai bun și să iți extinzi zona de confort? Răspuns: potențialul rămâne nedescoperit și nu vei știi niciodată cât de bun ai fi putut deveni. Te irosești practic.

La fel cum un pom crește toată viața pentru a ajunge cât mai aproape de cer, la fel și omul trebuie să se dezvolte toată viața, să își dezvolte abilitățile și să devină mai înțelept.

Pentru a descoperi întregul potențial al tău trebuie să lucrezi cot la cot cu emoțiile tale. Asta înseamnă ca trebuie să le educi și să te stăpânești atât de bine încât atunci când îți pui ceva în cap să nu mai auzi vocile fricoase din interiorul tău.

După ce te-ai programat în felul acesta, ești pe un drum nou și încet, încet, descoperi tot mai mult din imaginea completă a ceea ce vei devenii cândva. Este adevărat că e nevoie de multă muncă dar ce ai mai bun de făcut?

Majoritatea dintre noi își irosesc viețile trăind visele altora. De ce să nu devii mai bun decât ești ca să ajungi să trăiești propriul tau vis, propria ta viață?

Conștientizarea potențialului propriu este fără dar și poate un element esențial în formula succesului personal. Succesul înseamnă ceva diferit pentru fiecare pentru că fiecare are anumite dorințe și un anumit potențial. Cea mai mare problemă e că majoritatea oamenilor nu își cunosc dorințele și nici potențialul. Asta e cheia unei vieți irosite cu succes!

Dă 100% în tot ce faci, extinde-ți zona de confort, crește cât poți de mult și fii un burete care absoarbe tot ce e valoros.

constientizeaza adevaratul tau potential stepanadrian.ro

Conștientizează adevăratul tău potențial

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)