Povestea Oanei a mișcat mulți oameni. Viața sa a fost plină de greutățiîncă de la vârsta de 6 ani, o vârstă atât de fragedă la care toți copiii ar trebui să se bucure de primele zile de școală, de soare, de jucării și povești cu prinți și prințese, de frumosul și toate surprizele vieții pe care le descoperă zi de zi.

Acum, ajunsă la maturitate, are o inimă puternică și miloasă dar trupul îi e atât de sensibil. Boala aceasta crâncenă ce i-a fost tovarăș de viață luptă cu ea zi de zi. Noi o putem ajuta să ducă această bătălie mai departe.

Noi îi putem arăta că mai există oameni buni în lume și că speranțele sale vor duce la ceva bun, la visul ei de a putea beneficia de tratamentul de care are nevoie în Germania. Fără acesta, lupta devine tot mai grea. Haideți să îi demonstrăm împreună, puțin câte puțin, că există oameni cărora le pasă de suferințele ei.

Sprijină și tu campania ”Alerg pentru Oana” și ajută-ne să strângem cei €5000 de euro de care are nevoie. Până acum am strâns €900 cu ajutorul unei campanii frumoase la care am antrenat zeci de oameni să facă mișcare, alergând sute de KM ca mai apoi aceștia să fie vânduți pentru €1 / km. Orice ajutor este vital. Mulțumim pentru sprijin!

Implică-te și tu acum!

campania umanitara alerg pentru oana cu TITLE copy

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)