Acum câteva zile am văzut că Lorand Soares Szasz a făcut un concurs pentru promovarea seminarului Jack Canfield România 2016. Era ultima zi de concurs și am spus „hai, fie ce-o fi, particip la concurs”.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuiau să își facă un selfie cu una dintre cărțile scrise de Jack Canfield și apoi să o posteze pe profilul personal de Facebook cu hashtag-ul #VreauLaJack. Eu am ales cartea Principiile Succesului (ediția aniversară de 10 ani), pe care am citit-o recent, o carte foarte mișto – o recomand cu căldură, ba nu, o recomand cu foc!!! (o poți comanda aici).

Am pus poza de mai jos pe Facebook și mi-am zis: „ce mișto ar fi să câștig chiar eu”.

stepan adrian jack canfield

Ok. Evident ai venit aici ca să citești ce anume am făcut ca să câștig biletul la seminarul lui Jack Canfield.

Înainte să scriu asta, vreau să înțelegi (în caz că nu mă cunoști) că sunt un tip pragmatic, îmi plac lucrurile concrete, îmi plac regulile exacte, cifrele și lucrurile palpabile. Bun.

Secretul este că am aplicat chiar o tehnică pe care Jack Canfield o predă în cartea lui. Cu alte cuvinte, am aplicat o tehnică predată de Jack Canfield ca să câștig un bilet la un seminar susținut de Jack Canfield. Cât de tare e asta?!

Care este această tehnică secretă? Ești gata?!

E tehnica de bază pe care s-a fondat fenomenul mondial The Secret, o tehnică despre care Jack vorbește inclusiv în documentarul The Secret.

Ce am făcut mai exact?

În seara dinaintea anunțării câștigătorilor, mă întorceam spre casă, în căști ca de obicei ascultând un audiobook (de data era vorba de Personal Power 2 al lui Tony Robbins).

Nu mai știu exact despre ce anume vorbea Tony, dar mi-am adus aminte de concursul lui Lorand și mi-am spus „ce m-ar costa acum dacă aș face exercițiul vizualizării din cartea lui Jack Canfield?”. Evident nimic! Ar fi durat 2-3 minute și oricum mă aflam în drum spre casă.

Perfect! Deci, ce am făcut mai exact?

Am vizualizat ziua următoare în care Lorand anunța câștigătorii. Mai concret, am vizualizat postarea pe care urma să o facă pe Facebook prin care anunța câștigătorii. Mi-am imaginat inclusiv cum e structurat textul și ordinea în care apăreau câștigătorii. Asta e cea mai importantă și „ciudată” chestie.

Nu mi-am imaginat și numele celorlalți participanți, dar am văzut că eram al 2-lea dintre cei trei.

Pasul al 2-lea al exercițiului vizualizării era să mă bucur ca și cum deja aș fi câștigat biletul. Am început să zâmbesc larg, să vorbesc entuziasmat la timpul prezent și mai mult, să fiu recunoscător pentru că am câștigat biletul. Efectiv vorbeam în sinea mea și zâmbeam plin de entuziasm exact ca în situația reală.

Oricât de ciudat și de necrezut ar fi, exact așa s-a întâmplat.

Următoarea zi nici nu am intrat pe Facebook, cumva eram convins și sigur că eu voi fi unul dintre câștigători, deci ce sens avea să intru din oră în oră ca să verific profilul lui Lorand ca să văd cine a câștigat?!

Mi-am văzut liniștit de treabă, am lucrat și la un moment dat primesc o notificare de mesaj de la un prieten care spune ”Felicitări pentru biletul câștigat la seminarul lui Jack Canfield”!

Efectiv am sărit în sus de bucurie! Nu a contat atât faptul că am câștigat biletul în sine, ci că am validat teoria lui Jack Canfield într-un mod extrem de concret, palpabil, într-un interval extrem de scurt.

Ce șanse erau ca să fiu eu unul dintre cei 3 câștigători extrași pe random.org din 102 de participanți, și, mai mult, să fiu exact al doilea extras, așa cum mi-am imaginat?!

Dacă cineva se pricepe la matematică, combinatorică, îl rog să calculeze și să îmi scrie într-un comentariu ce șanse matematice ar fi fost.

A fost o experiență cu adevărat extraordinară care a făcut ca un tip al concretului ca mine să creadă că există și altfel de legi și reguli, dincolo de realitatea noastră fizică, legi care efectiv ne pot ajuta să obținem orice ne dorim folosindu-ne de puterea minții. Fascinant!!!

Îi mulțumesc lui Lorand pentru șansa asta și abia aștept să îl văd pe Jack live și chiar să-i povestesc experiența asta 😀

P.S. Chiar îți recomand să cumperi cartea lui Jack, Principiile Succesului, pentru că îți poate efectiv schimba viața.

P.P.S. Dacă încă nu te-ai înscris la seminarul lui Jack Canfield, o poți face acum dând click aici.

P.P.P.S. De astăzi, principiul vizualizării este o regulă pentru mine! Sunt extrem de recunoscător pentru tot ce am învățat și trăit!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)