În timp ce mulți antreprenori români se zbat să supraviețuiască, altora le merge extrem de bine. Vorbesc aici de Lorand Soares Szasz care activează în nișa de business coaching și dezvoltare personală.

Îl urmăresc pe Lorand de când și-a început activitatea pe piața din România și a avut mereu o creștere continuă, reală și susținută prin eforturi și o muncă puternică.

Ultima sa ofertă prin care a oferit cele 7 produse ale sale la un preț redus cu 81%, i-au generat vânzări excepționale în doar 2 zile. După cum am văzut pe pagina sa, cel puțin 270 de pachete promoționale au fost expediate. Asta înseamnă 270 x 200 lei adică 54.000 de lei în doar 2 zile sau vreo €12.000 brut.

UPDATE: 617 pachete au fost expediate în 3 zile, generând vânzări în valoare de €28.000!

lorand soares szasz

Asta demonstrează puterea unei pagini de Facebook construite corect și muncită inteligent. Lorand Soares Szasz vinde cu succes aplicând exact principiile pe care le vinde. El însuși este testimonialul succesului afacerii sale și al produselor sale. De regulă nu fac testimoniale gratuite dar produsele sale chiar sunt valoroase și își merită banii.

Cei care îi urmăresc mișcările și strategiile pot învăța foarte multe. Acesta e avantajul Facebook #1: îi putem urmări pe cei pe care vrem să-i copiem sau pe cei cărora vrem să le copiem succesul.

Felicitări Lorand și la mai mare! Mi-ar place dacă ai face un studiu de caz detaliat referitor la campanie, adică să ne dai niște cifre. Mi-ar place mult să studiez 🙂

lorand soares szasz oferta

 

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a lui Lorand Soares Szasz.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x