Dragi cititori ai acestui blog, voi dezvălui adevărul legat de consumatorii de dispozitive lansate în serie de genul iPhone 99 sau Samsung S99+. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce sunt atât de mulți oameni care cumpără versiunea n+1 a unui dispozitiv pe care l-au cumpărat acum nici jumătate de an o să îți spun eu: sunt spălați pe creier.

E foarte simplu din punctul meu de vedere. Cineva te manipulează să cumperi dispozitive cu funcții care nu-ți folosesc aproape deloc, doar pentru că sunt mai noi și te ajută să te integrezi în gașca celor updatați și cu o ”speranță” de viață occidentală.

În esență e o imbecilitate și un consumerism ordinar. Cumperi ceva de care nu ai nevoie, doar pentru că te face să te simți la modă. Ce-i drept, Apple au fost mai deștepți. Multă vreme s-a considerat dimensiunea ecranului un factor ce ține de evoluție și versiune îmbunătățită.

Hai să fim serioși! Apple cât și Samsung puteau face din momentul unu, un dispozitiv cu ecranul de dimensiunea unui Atlas de pe vremea lui Ceaușescu. Interesul a fost altul: să crească progresiv, să aibă motive noi de a incrementa acea cifră numită versiune ce stârnește disperare în rândul oamenilor.

Totul e manipulare! Bravo celor care văd asta. Păcat de cei care stau la cozi o săptămână ca să aibă primii un dispozitiv de tipul ”n+1” adică ”încă unul pe piață”.

Întrebarea mea e: Chiar ai nevoie de încă unul?! Ce cumperi de fapt?!

iphone-6

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)