Pe 9 septembrie 2014, chiar de ziua mea, mi-am făcut cadou cea de-a 4-a participare la seminarul lui Lorand Soares Szasz, 21 de metode pentru a Creşte afacerea ta.

Prima oară când am participat era în 2012 la Oradea, la inițiativa lui Vali, care văzând anunțul pe Facebook a zis în stilul lui coleric ”Adi, te bagi la seminarul ăsta? Îl face un tip care se ocupă full time cu business coaching și dezvoltare personală”. Evident că am zis ”Da” fără să stau prea mult pe gânduri. Ce mai conta că Lorand venea peste câteva zile și la Arad iar noi nu mai trebuia să facem 150 de KM ci doar vreo 35? Zis și făcut. Am plecat la seminar.

Uite și poza din 2012 făcută la seminarul lui Lorand. În imagine, Vali, Lorand și eu.

lorand soares adrian stepan

 

Faine vremuri! Eram un angajat de ”succes”, care se trezea cu groază în fiecare dimineață la ora 4 și jumătate ca să prindă trenul de 5 și 15 minute. Nu o să mă întind aici cu povestea mea ca angajat, am făcut-o deja în acest ebook, iar în schimb o să vă spun ce minune s-a întâmplat imediat după ce am participat la seminarul lui Lorand.

Mă sună un prieten când eram pe drum înspre casă și îmi spune să fac rost de 700 de lei (salariul meu era de 800 și aveam 0 lei puși deoparte) ca să plătesc înscrierea într-un MLM ce urmează să se lanseze și să fie mega bombă în România.

Dacă eram acasă și nu participam la seminarul lui Lorand cu siguranță spuneam NU, ferm. Cum tocmai eram pumped-up și cu gândul la metoda 21 din prezentarea lui Lorand, am spus ”Da! Fac rost de bani până luni și mă înscriu!”.

Când am închis telefonul mintea mea a început să se vaite ”Ești prost? Doar abonamentul la tren e 100 de lei! Cu ce vei trăi o lună dacă plătești 700 de lei înscrierea într-un MLM?”

Probabil pentru prima dată în viața mea a spus puternic în mine ”Mă voi descurca și mă voi pune în drumul meu spre succes. Nu mai amân! Acum e momentul!”.

Luni, evident făcusem rost de cei 700 de lei (intrase salariul) și totul a început să se schimbe. La mai puțin de o lună am avut privilegiul să iau masa cu un milionar în euro (un ungur), lider al acelui business.

Am fost fascinat de felul în care era îmbrăcat, de felul în care vorbea, de încrederea și deschiderea sa, de felul în care a comandat cina, de felul în care a mâncat (știu, probabil că sună ciudat deja, dar ăsta e adevărul), de felul își purta ceasul de €12.000, ceea ce era fenomenal pentru mine. Soția sa îmi spusese că a citit peste 700 de cărți de dezvoltare personală. Și ea era foarte bogată. Parcă lucrurile se legau deja, cumva.

A doua zi după acea cină, am luat decizia de a-mi da demisia așa că am mers frumos la firmă și mi-am băgat lichidarea pentru că știam că vroiam să devin un freelancer.

Ideea e că atunci când apare o forță ce te mișcă, a mea fiind participarea la seminarul lui Lorand Soares, vor apărea imediat și alte evenimente pe care le poți percepe și folosi în favoarea ta. Dacă decizi repede și nu te procrastinezi, sabotându-te, poți face primul pas și chiar dacă greșești, ești cu un pas mai aproape de ce-ți dorești.

Au trecut 2 ani de atunci, timp în care am participat de încă 3 ori la seminariile lui Lorand. Promit că a 5-a oară voi fi și eu proprietarul unei afaceri (voi trece din cadranul L în P) așa că mă pun la treabă. Probabil că prin primăvara anului viitor va fi următorul eveniment. E timpul să trec la următorul nivel și să las lenea, amânarea și mentalitatea sărăcăcioasă deoparte.

Mulțumesc Lorand Soares Szasz pentru exemplul tău și pentru forța ta inspirativă cu care te miști într-o economie pe care mulți o condamnă. În acest moment ești semnul meu de carte pe care-l folosesc la scrierea cărții vieții mele.

Mă pun la treabă acum! Ciao!

Lorand Soares și Stepan Adrian

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)