Am meditat alături de câțiva prieteni, toți freelanceri, despre importanța urmării pasiunii în viață. Chiar dacă nu avem complet conturată imaginea pasiunii în mintea noastră, am căzut de acord că o viață fără pasiune este ca și cum ai conduce o mașină fără combustibil, cu stânga împingând și cu dreapta ținând de volan, niciodată înăuntru bucurându-te de plăcerea de a conduce și de a călători.

Într-un cuvânt: GROAZNIC!

Mulți nici nu știu ce e aia pasiune, ce să mai zici de senzații ca: ”Abia aștept să mă trezesc dimineața ca să mă pun să lucrez”. Nici măcar un vis pentru unii. E trist dar cam așa funcționează majoritatea oamenilor.

Dacă nu trăiești pasiunea, doar exiști. Nu trăiești. Doar exiști.

E adevărat că e destul de dificil să îți găsești pasiunea și să o explorezi ca să o duci în culmea dezvoltării. Mulți nu sunt conștient de ce le place cu adevărat. Singurul sfat pe care îl am este să cauți, să faci cât mai multe, să acumulezi cât mai multe experiențe.

Asta fac și eu. Acum 2 ani, m-am decis să îmi caut pasiunea. Am început prin a renunța la un job pe care îl uram pentru că nu mă împlinea deloc. Explorând am descoperit că unele lucruri mă energizează și le înțeleg cumva în percepția mea, mult mai bine decât pe altele.

Acum am 26 de ani și sunt pe principiul mai bine o treime din viață caut și experimentez cât mai multe, decât să mă întreb toată viața ”cum ar fi fost dacă” sau să oftez amăgit cum fac alții.

Îți doresc mult curaj și înțelepciune. Există atât de multe lucruri care îți sunt pregătite. Toate special pentru tine!

pasiune

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)