Săptămâna aceasta am descoperit 5am.ro, proiectul lui Dan Luca ce își propune să transforme cât mai mulți oameni în învingători, în oameni care trăiesc, care se trezesc la 5am în fiecare zi, având rutine și obiceiuri de succes.

Ce face diferența dintre un om de succes și un om obișnuit? Ceea ce face și felul în care face tot ceea ce face. Am decis să mă înscriu și eu în clubul 5am pentru că îmi doresc să mă disciplinez mai mult și să adaug acele ore în plus la programul meu zilnic.

De când sunt freelancer am avut mai multe tentative de a mă trezi la ora 5 sau 6 dar nu au ținut foarte mult. Cred că prezența unui coach este esențială în succes așa că eu caut cât mai mulți oameni de la care pot învăța, oameni care să poată să scoată întregul potențial din mine.

După completarea chestionarului de la 5amclub.ro (destul de laborios dacă e să mă întrebi), am conștientizat că am mult întrebări la care nu am răspuns încă și că trebuie să mă alătur unei echipe care crește și se mișcă la unison, îndreptându-se spre succes.

Clubul este deschis între 5am și 7am în fiecare dimineață, de luni până vineri. Mi se pare o idee genială pentru că astfel vei fi limitat și constrâns să participi zilnic. Felicitări, Dan Luca și vă mulțumesc pentru accept.

Vă invit și pe voi să faceți parte din club și să vă descoperiți, să evoluați, să creșteți zilnic și să vă treziți pentru a trăi (sloganul 5am Club).

5am club

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)