Acum câteva zile am fost contactat de dl. Vlad Plăcintă, președintele Asociație ”Salvează o Inimă”, care mi-a dat o veste foarte frumoasă și anume că au preluat și dânșii cazul Oanei Speranța Stoica pentru a ne ajuta cu strângerea de fonduri, implicit pentru a vinde cât mai mulți KM 🙂

După câteva câteva zeci de minute de discuții telefonice, timp în care am aflat cât de tânără este echipa și cât e de mobilă, am simțit nevoia să vreau să fac și eu mai mult, să mă implic mai mult pentru a susține Asociația.

Astfel am decis că începând de astăzi să susțin și eu activitatea Asociației și am fost primit în frumoasa echipă pe care au format-o.

Rolul meu în această echipă și ce îmi propun alături de Asociația ”Salvează o Inimă”?

Inovație și promovare. Ca blogger, cred că am șansa de a da mai departe un mesaj tuturor cititorilor mei, pentru ca și ei să se implice, să facă donații, să sprijine oameni care au nevoie de ajutor.

Am scris mai demult despre cât de important e ca bloggerii să scrie despre cazuri umanitare. Cred că și acesta este unul dintre scopurile mele. Să transmit acest mesaj bloggerilor din România. Bloggerii sunt vocea internetului și ei pot transmite un mesaj nobil sau unul mai puțin nobil. Un mesaj nobil ar fi acela de promovare a unui caz umanitar.

Am și alte idei / planuri pe care o să vi le fac cunoscute în curând.

Sincere felicitări echipei ”Salvează o Inimă” pentru toate realizările de până acum și mă angajez să vin și eu cu aportul meu, cu experiența mea, cu punctele mele forte și împreună să reușim să construim o Comunitate în spatele acestei Asociații, în spatele acestui site de donații.

Răspunsul la poate 90% din problemele societății noastre constă în existența sau mai bine-zis, lipsa unei Comunități. Astfel, să dea Dumnezeu să facem lucruri mari și bune, să redăm speranța la cât mai mulți oameni.

asociatia salveaza o inima

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)