roll-up-prima carte stepan adrianUn roll-up este un tool foarte bun pentru marketing și branding care te ajută rapid să îți expui serviciile sau produsele în cadrul unei conferințe cu mulți invitați sau chiar într-un spațiu circulat de multă lume.

Curând am lansat un start-up și cum urma ca evenimentul de lansare să se desfășoare într-un cadru public, am optat pentru un roll-up care să mă ajute să sumarizez eficient ceea ce ofer potențialilor clienți.

Am făcut un mic research și am descoperit că există destul de multe firme care oferă roll-up-uri în România.

Compania pe care am ales-o este cea de la rollup.ro care pe lângă prețul avantajos, m-a ajutat să înțeleg în câteva secunde ce voi primi dacă voi comanda de la ei. Asta înseamnă să ai un site care vinde, un site clar!

Chiar dacă nu au fost tocmai punctuali în procesarea comenzii și livrarea roll-up-ului, în cele din urmă l-am primit și am fost foarte mulțumit de calitate.

Roll-up-ul vine într-o husă neagră, ceea ce-l face ușor de transportat oriunde. E un pic dificil până te obișnuiești să bagi roll-up-ul în husă, pentru că e foarte fixă (o husă ceva mai mare ar fi binevenită).

Calitatea printului este impecabilă și arată foarte profesionist. Materialul din care e confecționat suportul e din aluminiu și pare foarte solid, ca și telescopul de susținere.

Sunt mulțumit de produs și voi apela la ei și cu altă ocazie, pentru viitoare roll-up-uri.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x