Recent mi-am comandat carti de vizita dupa un studiu sumar al pietei din domeniu.

Pe prima pozitie in cautarile google apare www.carti-vizita.org care se remarca prin interfata foarte intuitiva si un numar mare de template-uri de carti de vizita.

Sunt in jur de 40 de categorii de carti de vizita bazate pe job-ul pe care il ai. Ai si posibilitatea de a-ti printa propriul model. Apoi ai 11 tipuri de material din care e confectionata fizic cartea de vizita. Inclusiv pe plastic pot printa. Iti pot rotunji colturile si cam tot tacamul de servicii pe care l-ar dori o persoana chiar si cu gusturi foarte rafinate.

Pentru 200 de bucati am platit 57 de lei cu 10 lei transport inclus (in Bucuresti e gratuita livrarea).

Ce am patit totusi cu ei? Mi-au printat din greseala adresa web gresit (org in loc de ro) dar au fost profesionisti. I-am sunat, le-am spus de greseala si nici nu mi-au pus la indoiala reclamatia (unul fara obraz putea sa se faca cu inca 200 de bucati complet gratuit si lipsit de etica). In 2 zile aveam noile carti acasa fara sa platesc un cent in plus.

Modelul ales de mine este acesta:

stepanadrian carte de vizita

Am blurat numarul de telefon pentru ca inca nu sunt pregatit sa il fac public 🙂

Nu consider experienta una negativa, e uman sa gresesti si recomand serviciile lor. Acesta nu este un advertorial platit ci doar un testimonial al unui serviciu foarte bun.

Sunt multumit si voi comanda in continuare de la ei. Felicitari echipei!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)