În anii 90 și înainte făceam facultate ca să devenim medici, profesori sau ingineri. Astfel obțineam o slujbă pentru “intelectuali”. Acum facem facultate că să nu fim dați afară de la serviciu! Făceam facultăți să avem de lucru într-un domeniu. Azi facem orice facultate ca să ne păstrăm postul. Cei de vârstă a 2-a intră într-un stadiu epidemiologic de “executări silite”, iar cei fără tratament pier rând pe rând fiind triați, chit că au lucrat 25 de ani la același birou, făcând loc generației tinere, intelectualii lui peste prăjit care nu sunt capabili nici să își facă o omletă fără să le curgă scuipat din gură de proști ce sunt.

Astfel vor fi forțați să își găsească locuri de muncă la 40+, 50+, niște oameni care speră ca Dumnezeu să îi ilumineze pe dobitocii care le măresc vârstă de pensionare ignorând astfel pensiile de zeci de mii de lei din MAI / piloți etc (+pensionarea la sub 50 de ani).
Vroiam doar să scriu că mi se pare la fel de relevant a fi dat afară pentru că nu ai facultate (de la jobul unde ai servit 25 de ani) cu a fi dat afară pentru că ești blond sau brunet.

Am început vreo 3 facultăți. Nu am terminat niciuna. Nu intenționez să termin vreuna.
Nicidecum în sistemul asta infectat, plin de puroi post-comunist în care ajungem să lucrăm tot pentru companii străine, ne vindem țara pe un TVA încasat și așa mișelește, în țara în care elevul are abia10 euro alocație și nou-născutul 50 (dacă nu ar exista firmele străine am face foamea cu toții).

Textul asta nu reprezintă o formă de “să ne plângem de milă”. Cel puțin nu asta reprezintă pentru mine. E doar o invitație la “a-ți lua viața în propriile mâini” și să încetezi să speri că va fii bine bazându-te pe ce vor face cei care în mare măsură nu le pasă de ține, de părinții tăi, de bunicii tăi.

Numai Dumnezeu știe ce e în inima unor părinți care știu că îi paște o restructurare (poate chiar de sărbători) și poate că au acasă o odraslă care nu are habar nici să umble încă.

Le rămâne să mulțumească că sunt sănătoși și că se au unii pe ceilalți în timp ce unul dintre idioții țării (M.R.U.) își cumpără creme și parfumuri de mii de euro pentru a-și hidrată râtul încrețit de la atâtea lațuri pe care ni le vinde.

Și când te gândești că poate cineva a făcut ore suplimentare în 3 schimburi un an întreg pentru a returna impozite la stat ca să-și cumpere împuțitul o cremă parfumata din grăsime din cur de babuin.

Oameni!! Nu va resemnați!! Luptați!! Țara asta ne poate oferi belșug tuturor!!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)