goodread.ro stepan adrian

Când mă gândesc la primele cărți citite, mintea îmi fuge undeva în școala primară, într-o zi de vară. Eram în curtea casei, jucându-mă. Apare tatăl meu și mă întreabă: ”Ai scris rezumatul capitolului pe care ți l-am dat să-l citești?”. ”Da, am scris. Dar nu au fost prea multe pagini”. Apoi mi-a răspuns: ”Nu-i nimic. Unele capitole sunt mai lungi, altele mai scurte. Te poți apuca de următorul în cazul ăsta.”

Recunosc că nu am fost niciodată un cititor împătimit de literatură. Probabil că apogeul lecturii a fost undeva prin clasa a 7-a, pe vremea când profesorii mai practicau ceea ce se numea ”lectură obligatorie de vară”. Citeam obligat-forțat și din ambiție devenisem unul dintre cei mai buni din clasă, având caiete studențești redactate și aranjate impecabil. În schimb, am avut un episod în care doream să fiu astronaut. Știam pe dinafară toate cărțile din Biblioteca Orășenească ce aveau legătură cu astronomia.

Ulterior am dezvoltat alte pasiuni, cea mai mare din perioada adolescenței fiind programarea. Ani de zile m-a pasionat revista Chip și cam toate publicațiile din zona IT. Apoi am descoperit cărțile de Dezvoltare Personală care m-au ajutat să fac cele mai mari schimbări din viața mea. Am citit exact cât am simțit că am nevoie și doar subiecte care mă interesau practic.

În timp, am avut privilegiul să cunosc oameni remarcabili, unii dintre ei plantând în mintea mea semințele a ceea ce urma să se materializeze mai târziu în GoodRead.ro.

Nu mi-a luat mult timp să realizez că există o mulțime de oameni care sunt foarte pasionați de lectură și de scris, iar îmbinându-le ar putea să își completeze pasiunea, devenind mai buni, învățând lucruri noi, cunoscând oameni noi care li se aseamănă.

Astfel a luat naștere GoodRead.ro.

Am pornit la drum făcând ce mă pricep mai bine: să programez. Am construit întreaga platformă după care am căutat să construiesc o echipă. Cred că partea cu echipa e cea mai mare realizare a GoodRead.ro de până acum. Avem o echipă super faină, de oameni pasionați de lectură ce scriu cu drag și îmbrățișează viziunea pe care le-am propus-o acum câteva luni, când nu aveam nici o recenzie pe site. Azi, 5 ianuarie 2015, avem aproape 200 și creștem de la o zi la alta 🙂

În 2015 ne propunem să atragem în familia GoodRead.ro un număr cât mai mare de pasionați de lectură care alături de noi, să contribuie la construcția celei mai mari comunități de iubitori carte din România.

Așadar, îți fac o invitație specială pentru a te alătura echipei noastre. Da! Chiar ție îți fac 🙂

Dacă ești pasionat de lectură, îți dorești să scrii și vrei să ai încă de pe acum locul tău în cea mai mare și frumoasă familie de iubitori de carte din România, te invit să ne contactezi fie pe pagina de Facebook a GoodRead.ro fie să ne trimiți un mesaj privat la [email protected]

Vei învăța o mulțime de lucruri noi printre care cum să scrii recenzii de calitate, vei fi citit de sute și mii de oameni, vei avea parte de surprize și premii, vei cunoaște oameni la fel de pasionați ca și tine și cel mai important, contribui alături de noi la răspândirea unui mesaj foarte important: Cititul naște oameni de calitate, este antidotul inculturii și promovează valori morale înalte pe care dorim să le regăsim în toți oamenii ce ne înconjoară, într-o țară respectată în lume, ce se dezvoltă continuu 🙂

Dacă crezi în toate acestea, Bine ai venit în echipa noastră 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x