În urmă cu doi ani am publicat un articol referitor la efectele radiațiilor antenelor de telecomunicații, antene radio, care sunt amplasate pe blocuri, hoteluri sau în apropierea spațiilor locuite de oameni. Între timp articolul a început să primească vizite organice din google și am început să primesc mail-uri de la oameni care mă întreabă ce ar putea face ca să scape de antenele de pe blocul lor, acuzând administratorii că au luat bani de la companiile de telefonie pentru a aproba construcția antenelor pe bloc.

Zilele trecute primesc un email de-a dreptul tulburător de la o femeie care trece prin chinuri groaznice datorită (spune ea) bolilor cauzate de radiațiile emise de antenele montate pe blocul în care locuiește.

Nici nu stiti ce inseamna iadul! Iadul inseamna ce traiesc eu. Locuiesc in Bucuresti, in sect 6, am 34 de ani si am avut o stare de sanatate extraordinara! Nici operatie de apendicita nu am avut, mereu mi-am facut controale anuale.

Pe scara noastra s-a montat o antena in 2012. Acordul proprietarilor? Semnaturi falsificate. In 2 ani au inceput simptomele: psoriasis pe maini, chist sinovial in spatele genunchiului drept pentru care am facut tot felul de analize de sange. Nu s-a gasit cauza, nu trece la medicatie. Apoi m-am umplut pe spate de niste cosuri caudate. Au inceput insomniile si durerile de cap. Senzatie de strangulare la nivelul tiroidei, pentru care am facut tot felul d e analize si ecografii, insa fara un rezultat care sa arate o problema.

In 2016 ianuarie simptomele s-au inrautatit. De cca 3 saptamani dureri de cap zilnice, pe partea sângă, cu presiune si durere la nivelul urechii. Examenul orl a exclus cauza orl a durerii. Am ajuns la RMN. La RMN s-a descoperit ca am depozite minerale in creieri anormale pt varsta mea. Acestea apar de obicei la batranete, cand devii senil, daca faci chimioterapie sau daca ai probleme cu tiroida, ceea ce a fost exclus in urma controalelor. Mai este o ipoteza. Aceste depozite anormale la o astfel de varsta apar daca o persoana se trateaza cu radiatii, cum “m-am tratat” eu in fiecare zi a vietii mele, din 2012.

Masuratori nu au fost facute. Am solicitat si contra cost, iar firmele m-au refuzat. In urma unei plangeri anume catre o institutie, m-am trezit ca ma suna de la firma X sa faca masuratori. Contactasem firma respectiva povestindu-le totul, am ajuns sa imi cumpar propriul aparat sa vad ce este in casa. Inginerul de la firma respectiva imi scria pe email ca nu are cum sa fie facuta corecta masuratoarea, ca nu am aparatul bun, etc!!

La o zi dupa plangere, m-a sunat, ca vine sa faca masuratori!!! Masuratorile au confirmat ceea ce deja masurasem cu propriul aparat. Un camp magnetic peste limitele BioBiologice, ne incadram la EXTREME CONCERN! Plus radiatii peste 1.500/m2. Am inceput sa sufar pierderi de memorie, mi s-a descoperit si glioza (au inceput sa-mi moara neuronii in creier pe partea stanga).

Nu am boli ereditare de acest gen, am fost un om perfect sanatos! Nu stim in ce parte sa apucam! Azi-noapte am stat in masina, afara, 1 ora sa imi revin din dureri! Simt ca mi se umfla creierii in craniu! Mi s-a spus ca s-au format si niste “bucle” de vene care apasa pe niste nervi in partea stg a creierului. Pentru toate acestea am DOVEZI MEDICALE!!!!!

Traiesc un cosmar, UN IAD!!!! Parca imi vine sa ma omor, plang zilnic de dureri si de aceste stari! Simt ca nu mai pot!!!! Casa o avem cumparat prin banca, nu este usor sa o vindem si sa ne mutam! Suntem prinsi in acest iad!!!! Pe blocul nostru, in total, in cca 300 de metri sunt 9 antene de telefonie montate.

In 2012 nu erau! Avem un copil de 4 ani. AJUTOR! Mergand la vecini si vorbind cu ei, am aflat ca la etajul 7 a murit deja o persoana fara problem de sanatate – asa mi-a spus sotia. A cazut din picioare si la morga i s-a spus ca a facut atac cerebral. La etajul 2 o vecina este bolnava cu tiroida de acum 2 ani, iar la 5 un vecin are noduli pe tiroida. La etajul 8, acel om nenororcit si blestemat de Dumnezeu, care ne-a vandut sanatatea tuturor pe bani, i-a dat sangele si pe gura si pe fund, a fost la un pas de moarte.

A zis ca ce simt eu e „selectie naturala”! Ma rog la Dumnezeu, mai bine sa ma omorae decat asa chin. M-am saturat! AJUTOR!

Dacă cineva are vreo idee cum s-ar putea proceda în această situație sau dacă cineva a reușit efectiv să scape de antenele de pe bloc, e rugat să lase un comentariu sau să îmi trimită un email la contact [at] stepanadrian [punct] ro.

De asemenea, dacă știi și tu de astfel de cazuri dramatice sau chiar tu trăiești așa o dramă din cauza antenelor de telefonie, te rog să lași un comentariu în care să îți spui povestea. Oamenii trebuie să cunoască la ce pericole se expun atunci când trăiesc lângă antene de telefonie.

Te rog să distribui articolul pe Facebook sau pe alte rețele, ca să ajungă la cât mai multă lume și să putem cumva veni în ajutorul acestei femei și oamenilor care trec prin calvare similare.

UPDATE: Cei care doresc să facă o reclamație sau o sesizare o pot face Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații dând click aici. Se vor efectua măsurători cu privire la nivelul radiațiilor emise de antene. Răspunsul se primește în 30 zile.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)