O cheamă Sarah Churman și s-a născut surdă. A trăit 29 de ani într-o lume lipsită de sunete, fără muzică, fără a auzi vocile oamenilor, fără a auzi nici măcar propria voce.

Îți poți imagina o astfel de lume?! Eu nici nu vreau să îmi imaginez.

Viața lui Sarah s-a schimbat complet într-o minunată zi când a fost operată și i s-a implantat un dispozitiv (Esteem) care înlocuiește urechea mijlocie. Astfel, Sarah a putut să audă pentru prima dată!

Chiar dacă s-a născut surdă, Sarah a făcut niște cursuri prin care a învățat să vorbească. Din acest motiv s-a adaptat foarte repede la noua s-a viață ”cu sunete”. Operația a costat $30.000 pentru o ureche și a trebuit să împrumute banii pentru aceasta. A luat împrumut chiar de la soacra sa, dintr-un mic fond de pensii pe care aceasta îl avea. După ce a apărut la celebrul show TV The Ellen DeGeneres Show, Sarah a avut parte de o surpriză! Compania care i-a făcut operația i-a oferit cea de-a doua intervenție gratuit și i-a scris un cec în valoare de $30.000 pentru a acoperi costul primei intervenții!

Emoțiile ce o copleșesc sunt minunate și din experiența ei putem învăța să apreciem mai mult toate acele ”drepturi” din naștere pe care le avem dar nu le-am perceput niciodată ca privilegii. Suntem privilegiați să trăim aceste vremuri și să fim sănătoși!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share :)